AEO-F Vergunning

Onze AEO-F (AEOC & AEOS) vergunning voorkomt onnodige controles.

TTS TransAir beschikt over een eigen Douane afdeling, welke gecertificeerd is door de Nederlandse Douane voor AEO-C en AEO-S. (Voorheen werd dit AEO-F genoemd). De AEO vergunning geeft aan dat TTS TransAir zich binnen een veilige keten bevindt en haar administratie en veiligheid goed op orde heeft. Dit heeft als groot voordeel dat er minder fysieke controles door de Douane hoeven plaats te vinden en het is voor de klant een stuk zekerheid dat u zaken doet met een bedrijf dat onder controle van de Nederlandse Douane staat.

AEO-C:

De vergunning AEO-C is een vergunning voor het vereenvoudigen van Douane procedures (Customs).

AEO-S:

De vergunning AEO-S is een vergunning die wordt verleend als het bedrijf aan de gestelde eisen voldoet op gebied van veiligheid (Security).

AEO_final cs

TTS TransAir beschikt over beide vergunningen, dit werd in het verleden aangemerkt als het AEO-F (Full) certificaat.
Uw voordelen:

  • Onze AEO vergunning voorkomt extra controles op uw goederen en douanepapieren
  • Onze luchtvracht krijgen voorrang bij verplichte controles
  • Uw luchtvracht wordt behandeld door een bedrijf die weet waar ze het over hebben.
  • U hoeft zelf niet aan extra voorwaarden te voldoen
  • De AEO vergunning is slechts één van onze vele keurmerken/certificaten die goede kwaliteit garanderen

Contact


Bent u benieuwd wat uw voordeel is door het inzetten van een luchtvrachtexpediteur met AEO vergunning? Of wilt u weten over welke keurmerken wij nog meer beschikken? Neemt u dan contact met ons op, dan krijgt u altijd binnen enkele uren een persoonlijke reactie.


Worldwide Air Freight Specialists

Meer weten over TTS TransAir? Of bent u benieuwd wat uw luchtvrachtzending zou kosten? Wilt u weten hoe snel uw zending in bijvoorbeeld China kan zijn? Of heeft u een andere vraag? Neem contact met ons op en we beloven dat we u niet teleur gaan stellen. Online een offerte aanvragen kan natuurlijk ook!