Invoer aangifte

Wij ontzorgen u niet alleen op luchtvracht gebied.

Invoeraangifte lastig? Niet voor TTS TransAir

Gaat u goederen importeren van buiten de EU, dan ontkomt u er niet aan…een invoeraangifte maken. Zeker met luchtvrachtzendingen is het belangrijk dat u uw douane documenten goed op orde heeft. Gelukkig regelt TTS TransAir niet alleen uw luchtvracht, maar maken ze ook intern uw invoeraangiftes of andere douane aangiftes voor u op.

Als u uw goederen met luchtvracht laat vervoeren, wilt u er ook graag snel over beschikken. Voordat u vrij over de goederen kunt beschikken moet er een invoer aangifte gemaakt worden. TTS TransAir doet dit graag voor u, zeker als wij ook de luchtvrachtzending hebben geregeld is het fijn om dit bij een bedrijf neer te leggen. Zij kennen de zending immers al.

Uw voordelen:AEO_final cs

  • U hoeft zelf niet te investeren in douane software of specifieke douane kennis
  • Wij maken invoer aangiftes op voor alle soorten goederen uit alle landen
  • Onze AEO vergunning garandeert dat u zaken doet met een betrouwbare partner
  • Stel het betalen van import heffingen uit door gebruik te maken van ons douane entrepot
  • Ook voor andere douane- of export documenten kunt u bij ons terecht

Snel en zeker, besteed uw douane aangifte uit. 

Kent u de specifieke regelgeving voor de import van uw goederen? Indien het antwoord nee is kunt u beter de douane specialisten van TTS vragen voor de opmaak van uw invoer aangifte. U mag er dan met een gerust hart vanuit gaan dat uw douane aangifte op een goede manier wordt ingediend bij de douane.

Vragen op Douane of Export gebied?  

Douane is complexe materie, daarom hebben wij een aantal veel gestelde vragen op een rij gezet. Wilt u weten hoe het allemaal werkt? Kijkt u eens bij de F.A.Q. op Douanegebied van ons moederbedrijf TTS Quality Logistics.


Worldwide Air Freight Specialists

Meer weten over TTS TransAir? Of bent u benieuwd wat uw luchtvrachtzending zou kosten? Wilt u weten hoe snel uw zending in bijvoorbeeld China kan zijn? Of heeft u een andere vraag? Neem contact met ons op en we beloven dat we u niet teleur gaan stellen. Online een offerte aanvragen kan natuurlijk ook!