On Board Courier

On Board Courier nodig? U heeft een kleine zending met extreem veel spoed?   

Stelt u eens zich voor; er staat een machine stil in Zuid Amerika omdat er een tandwieltje kapot is gegaan. Dit tandwiel moet met spoed richting Zuid-Amerika, omdat de gehele fabriek draait op deze ene machine. U kunt ervoor kiezen het tandwiel te versturen met een pakketdienst, maar de kans op vertragingen of lange transittijd is hier te verwachten. Daarbij doet u vaak zaken met een grote onderneming waarbij heldere communicatie vaak niet een van de beste eigenschappen is.

De snelste mogelijkheid om dit onderdeel in het land van bestemming te krijgen is dan ook met een On Board Courier service van TTS TransAir. Een ervaren koerier begeleidt uw zending persoonlijk en neemt het pakket mee in de handbagage of checkt het in als ruimbagage.

TTS TransAir is een IATA en AEO-F gecertificeerde en erkende luchtvrachtagent die de volgende services aanbiedt als oplossing voor dergelijke problemen:

On Board Courier– Door to Door Delivery

Een ervaren luchtvracht koerier haalt het pakket op en gaat rechtstreeks naar Schiphol Airport (Of andere luchthaven als deze een snellere vlucht hebben). De koerier neemt het pakket mee als handbagage of checkt het in als ruimbagage en vliegt mee naar de luchthaven van bestemming. In het land van bestemming meldt de koerier zich bij de Douane op de luchthaven en voldoet eventueel inklaringskosten ter plaatse. Hij vervolgt zijn weg naar het door u opgegeven afleveradres en overhandigt het pakket aan de door u opgegeven contactpersoon.

Tijdens een dergelijk transport is de koerier  altijd direct bereikbaar, u ontvangt het mobiele nummer van onze koerier, zodat u te allen tijde onze koerier kunt bereiken. Daarnaast zal onze koerier u op de hoogte houden van zijn vorderingen.

– Door to Airport Delivery

Ook bij deze variant haalt de luchtvracht koerier uw zending op en gaat rechtstreeks naar de geselecteerde luchthaven. Hierbij neemt de koerier de zending mee als handbagage of checkt de zending in als ruimbagage. De koerier meldt zich in het land van bestemming bij de Douane om eventuele inklaringkosten te voldoen en geeft het pakket af aan uw contactpersoon die de koerier op wacht op de luchthaven.

IATA - Luchtvrachtexpediteur– Airport to Airport Delivery

Bij deze on-board-courier service brengt u zelf het pakket naar de luchthaven en overhandigt het daar aan onze ervaren koerier. De koerier zal het pakket begeleiden naar de eindbestemming en overhandigt het daar aan de door u opgegeven contactpersoon. Eventuele inklaringskosten zal de koerier voldoen bij de Douane op de luchthaven van bestemming.

De mogelijkheden met een On-Board-Courier zijn eindeloos.

Naast bovenstaande varianten is er natuurlijk veel meer mogelijk. We denken met u mee en zoeken naar de snelste mogelijkheid om uw pakket in het land van bestemming te krijgen. Let er wel op dat ADR / gevaarlijke goederen nooit meegenomen kunnen worden als handbagage of ruimbagage.

Wilt u meer weten over de spoed service van TTS TransAir? Neemt u contact op met ons en onze ervaren Air Cargo Managers helpen u direct verder.


Worldwide Air Freight Specialists

Meer weten over TTS TransAir? Of bent u benieuwd wat uw luchtvrachtzending zou kosten? Wilt u weten hoe snel uw zending in bijvoorbeeld China kan zijn? Of heeft u een andere vraag? Neem contact met ons op en we beloven dat we u niet teleur gaan stellen. Online een offerte aanvragen kan natuurlijk ook!