Uitvoer aangifte

Exporteren buiten de EU? Wie maakt uw uitvoeraangifte?  

Uitvoeraangiftes maken is niet voor iedereen dagelijks werk. Maar als u gaat exporteren buiten de EU of met luchtvracht in het algemeen krijgt u er wel mee te maken. Wat is er nou makkelijker dan de uitvoeraangifte laten maken door het bedrijf die ook uw luchtvracht zending in behandeling heeft?

Gelukkig heeft TTS TransAir ervaren douane declaranten voor de opmaak van uitvoeraangiftes en andere douane- en K.v.K. exportdocumenten. Volledige digitaal en met kennis en ervaring.

Als een van de eerste bedrijven in Nederland hebben zijn wij AEO-F gecertificeerd. Sinds 1 mei 2016 is deze certificering een vergunning geworden en heeft TTS zowel de AEO-C als AEO-S vergunning.  De douane bestempelt ons hiermee als vakbekwaam en betrouwbaar. Voor u ook een prettig idee dat u uw douane zaken bij een goede douane-expediteur heeft ondergebracht.AEO_final cs

  • Wij regelen de uitvoer aangifte voor alle soorten goederen naar alle landen
  • Investeer zelf niet in douane kennis, maar laat dit over aan de specialist die het dagelijks doet
  • Wij beschikken over een eigen douane entrepot
  • Ook voor andere douane- of export documenten kunt u bij ons terecht
  • Onze AEO vergunning garandeert dat u met een betrouwbare partner zaken doet


Het uitbesteden van uw douane zaken of uitvoer aangifte bespaart u veel tijd.

Het is niet altijd eenvoudig om op de hoogte te blijven van de nieuwe douane regels of specifieke eisen die een land aan de andere kant van de wereld stelt. U kunt zich hier natuurlijk zelf in verdiepen maar door het uitbesteden van uw uitvoeraangiftes bespaart u niet alleen veel tijd, maar indirect ook geld. Dat dit efficiënt en makkelijk is voor u zelf is duidelijk. U kunt zich namelijk richten op de zaken die voor uw onderneming belangrijk zijn.

Zeker als wij uw luchtvracht regelen is het eenvoudig om ook de uitvoeraangiftes te laten verzorgen door ons. Dan weet u zeker dat het goed komt!


Vragen op Export of Douane gebied?  

Exporteren is niet altijd makkelijk, daarom hebben wij een aantal veel gestelde vragen op een rij gezet. Wilt u weten hoe het allemaal werkt? Kijkt u eens bij de  F.A.Q. op Douanegebied van ons moederbedrijf TTS Quality Logistics B.V.!


Worldwide Air Freight Specialists

Meer weten over TTS TransAir? Of bent u benieuwd wat uw luchtvrachtzending zou kosten? Wilt u weten hoe snel uw zending in bijvoorbeeld China kan zijn? Of heeft u een andere vraag? Neem contact met ons op en we beloven dat we u niet teleur gaan stellen. Online een offerte aanvragen kan natuurlijk ook!