Warehousing | Douane Entrepot

Tijdelijke warehousing nodig? Niet Unie Goederen opslaan?

Het heeft voordelen om onderdeel te zijn van een grotere organisatie. TTS TransAir maakt namelijk gebruik van de Warehouses van TTS Quality Logistics B.V.. In Rijssen beschikt TTS over ruim 20.000 m2 warehousing capaciteit voor de opslag van goederen. Een week, maand of nog langer uw goederen opslaan? Geen probleem, we hebben ruimte voor u.
TTS TransAir Warehousing
Onze moderne warehouses voldoen aan de hoogste normen op gebied van (voedsel) veiligheid. Mocht u zelf een gebrek aan ruimte hebben is tijdelijke opslag bij een daarin gespecialiseerd bedrijf een oplossing. Wij verzorgen voor vele tevreden klanten de warehousing en distributie van hun goederen.

Laat u uw zendingen met luchtvracht naar Nederland of Duitsland komen maar heeft u zelf geen ruimte of tijd de goederen te sorteren en uit te leveren aan uw klanten, dan is TTS TransAir de aangewezen partner om dit traject uit te voeren.

Douane Entrepot

Indien u niet Unie goederen (voorheen niet communautaire goederen) wilt opslaan zonder hiervoor direct de invoerheffingen en BTW te betalen, biedt ons Douane Entrepot uitkomst. Hier kunt u goederen opslaan zodat ze niet Unie goederen blijven totdat er een andere status of bestemming aan gegeven wordt.

AEO_final csBijvoorbeeld: u importeert een product vanuit Brazilië maar weet nog niet aan wie u het gaat verkopen. U kunt dan de goederen opslaan in ons Douane Entrepot en hierdoor hoeft u nog niet direct de invoerrechten en/of BTW te voldoen. Stel u verkoopt de goederen door aan een klant in Rusland, dan kunnen de goederen na verkoop getransporteerd worden naar Rusland en de goederen blijven dan de status “Niet Unie Goederen” houden. Hierdoor hoeft u in Nederland geen invoerrechten te voldoen. Verkoopt u de goederen uiteindelijk toch aan een klant in Europa, maken wij een invoeraangifte en betaald u pas op het moment van invoeren de invoerrechten en BTW. Zeker als het om dure goederen of grote hoeveelheden gaat kan dit een aanzienlijk liquiditeits voordeel opleveren.

Wilt u meer weten over onze Warehousing of Douane Entrepot? Dan geven onze specialisten graag antwoord op.


Worldwide Air Freight Specialists

Meer weten over TTS TransAir? Of bent u benieuwd wat uw luchtvrachtzending zou kosten? Wilt u weten hoe snel uw zending in bijvoorbeeld China kan zijn? Of heeft u een andere vraag? Neem contact met ons op en we beloven dat we u niet teleur gaan stellen. Online een offerte aanvragen kan natuurlijk ook!