Luchttransport | TTS TransAir

Luchttransport over de gehele wereld: TTS TransAir®


Luchttransport
Niet elk bedrijf is dagelijks bezig met luchttransport, gelukkig zijn er specialisten voor zoals TTS TransAir®. Als onderdeel van TTS Quality Logistics gaat onze historie al terug naar 1986. Sinds die tijd is TTS al actief in de wereld van Transport en Logistiek.

Naast wegtransport, warehousing en douane is TTS ook actief in koeriersdiensten binnen Europa en onder de vlag van TTS TransAir ook in de luchttransport. Ons team van Air Cargo Managers bestaat uit een aantal personen die hun sporen in de luchttransport wereld hebben verdiend. Prettig om te weten dat u met iemand contact heeft die weet wat er moet gebeuren om uw zending zonder problemen aan de andere kant van de wereld te krijgen.

Ik heb luchttransport, en nu?

Als u met uw bedrijf een zending of goederen met enige spoed naar bijvoorbeeld Amerika of Japan moet brengen is luchttransport de perfecte oplossing. IATA - LuchttransportLuchttransport is niet de goedkoopste vorm van transport, maar wel zeer snel en zeker. Als IATA geregistreerde en Erkend Luchtvracht agent weten wij als geen ander wat er bij een luchttransport komt kijken. Belangrijk is te weten wat u precies wilt vervoeren. Om een juiste prijs te berekenen voor uw lucht transport hebben we namelijk de exacte maatvoering nodig van de pakketten of goederen die u wilt versturen. Als u onze online offerte aanvraag formulier invult ontvangt u van ons binnen enkele uren een offerte op maat. Onze Air Cargo Managers begeleiden uw luchttransport van A tot Z en houden u gedurende het transport op de hoogte van de status van uw goederen.

TTS TransAir heeft een eigen Douane afdeling en kan uw invoer- of uitvoeraangiftes samen met andere exportdocumenten voor u opmaken. Wilt u advies over de incoterms of onder welke condities u uw zending moet versturen. Onze ervaring kan ook u verder helpen.

Uw luchttransport veilig versturen

TTS TransAir neemt veiligheid zeer serieus, ons volledige team is daarom opgeleid tot Beveiligings Adviseur Luchtvracht en kent de regelgeving omtrent luchttransport als geen ander. Prettig om te weten is ook dat TTS TransAir de enige IATA aangesloten luchtvrachtexpediteur is in Overijssel. Hierdoor doen wij rechtstreeks zaken met ruim 250 luchtvaartmaatschappijen. Periodiek worden wij ook door de Koninklijke Nederlandse Marechaussee geauditeerd om er zeker van te zijn dat wij onze afspraken nakomen en de veiligheid van de vrachtketen in bekwame handen is.  Dit is voor u een garantie dat u zaken doet met een bedrijf die weet waar ze over praten.

Voor de fysieke controle van uw luchttransport zending hebben wij nabij de luchthavens screening methodes om uw zending “veilig” te verklaren. Dit doen wij doormiddel van een X-Ray scanner of de zogenoemde Explosion Detection Dogs (De snuffelhonden). Is uw zending veilig verklaard, dan zorgen wij ervoor dat deze tijdig aangeleverd wordt bij de juiste luchttransport afhandelaar.

Luchttransport WereldwijdWaar moet uw luchttransport naar toe?

 

 


Worldwide Air Freight Specialists

Meer weten over TTS TransAir? Of bent u benieuwd wat uw luchtvrachtzending zou kosten? Wilt u weten hoe snel uw zending in bijvoorbeeld China kan zijn? Of heeft u een andere vraag? Neem contact met ons op en we beloven dat we u niet teleur gaan stellen. Online een offerte aanvragen kan natuurlijk ook!