Luchtvracht Expediteur

TTS TransAir® is een Luchtvracht Expediteur


IATA - Luchtvrachtexpediteur
TTS TransAir is een IATA erkende luchtvrachtagent. Dit houdt in dat wij als luchtvracht expediteur rechtstreeks zaken doen met de luchtvaartmaatschappijen. IATA (International Air Transport Association) is gevestigd in Montreal – Canada en werd opgericht in 1945. Het doel van IATA is de onderlinge samenwerking tussen de betrokken partijen zoals luchtvaartmaatschappijen, afhandelaars en luchtvrachtexpediteurs te bevorderen. Met name om te zorgen voor een veilige keten van luchtvracht.

Als eis om lid te worden van IATA als luchtvrachtexpediteur moet je aan veel regelgeving voldoen. Onder andere wordt je getoetst door de Koninklijke Marechaussee. Als je deze audit doorstaat kan je een erkend luchtvrachtagent worden. Voornamelijk de veiligheid van de logistieke keten wordt getoetst. TTS TransAir is een erkend luchtvrachtagent. Daarbij zijn wij ook lid bij IATA. U kunt dus stellen dat TTS TransAir een “veilige” keus is als het om uw luchtvracht gaat.

Wat doet een luchtvrachtexpediteur precies?

 

LuchtvrachtexpediteurWij als luchtvracht expediteur bemiddelen tussen de opdrachtgever en de luchtvaartmaatschappijen. Maar wij doen meer dan alleen luchtvrachtruimte inkopen. Wij zorgen er onder andere voor dat de juiste documentatie bij een zending wordt gevoegd. Wij kunnen uw importaangiftes en uitvoeraangiftes (digitaal) opmaken. Daarnaast maakt de luchtvrachtexpediteur de Air Waybill op die benodigd is voor het versturen van luchtvracht. Ook regelen wij eventuele screening van uw luchtvrachtzending en zorgen we ervoor dat uw zending tijdig afgehaald wordt. Als de zending veilig is verklaard dan zorgen wij er ook voor dat uw luchtvrachtzending afgeleverd wordt bij de juiste afhandelaar op de luchthaven.

Diversiteit aan luchtvracht bestemmingen

Een goede luchtvrachtexpediteur is aangesloten bij een internationaal netwerk van luchtvrachtagenten. Hierdoor is het mogelijk om bovenstaande dienstverlening uit te voeren in nagenoeg elk land op de wereld. Het maakt dus niet uit of uw luchtvracht uit China komt, naar Cambodja moet of aan huis geleverd moet worden in Canada. TTS TransAir kan het allemaal. Wilt u weten wat de huidige luchtvrachttarieven zijn voor uw bestemming? Of wilt u weten wat de kosten zijn voor de afhandeling van uw luchtvracht. Binnen enkele uren sturen wij u een op maat gemaakte offerte toe. Geheel vrijblijvend en zonder enige verplichting.

Welke eindbestemming of laadlocatie van uw luchtvracht:

U heeft al een offerte van een andere luchtvrachtexpediteur?

Indien u momenteel al luchtvracht uitbesteedt aan een andere luchtvrachtexpediteur komen wij ook graag met u in contact.  Wij willen graag kosteloos een vergelijk aanbieden. Onze ervaring leert dat wij door onze inkoopkracht vaak een scherpe luchtvrachtofferte aan kunnen bieden. Aarzel dus niet en vraag uw luchtvracht aan. Naast een scherp luchtvracht tarief doet u zaken met vaste contactpersonen die weten waar ze over praten. Wel zo prettig.


Worldwide Air Freight Specialists

Meer weten over TTS TransAir? Of bent u benieuwd wat uw luchtvrachtzending zou kosten? Wilt u weten hoe snel uw zending in bijvoorbeeld China kan zijn? Of heeft u een andere vraag? Neem contact met ons op en we beloven dat we u niet teleur gaan stellen. Online een offerte aanvragen kan natuurlijk ook!