Luchtvracht

Luchtvracht, dat is waar wij goed in zijn!


Heeft u een luchtvrachtzending naar China, Australië of naar de United States? Maar het mag ook Libië of Rusland zijn. Geen probleem, dankzij ons wereldwijde netwerk van geregistreerde luchtvrachtagenten is geen bestemming ons te gek. In ruim 140 landen hebben wij nabij de belangrijke luchthavens een vertegenwoordiging.

Bedrijven kiezen vaak voor luchtvracht indien de zending met enige spoed van of naar Nederland vervoerd moet worden. Luchtvracht kan een kostbare vorm van transport zijn, derhalve is het goed te weten dat u bij TTS TransAir zaken doet als een IATA geregistreerde en erkende luchtvrachtagent die rechtstreeks haar vrachtcapaciteit inkoopt bij de aangesloten luchtvaartmaatschappijen. In ons moderne Transport Management Systeem vergelijken wij de verschillende airlines met elkaar, zodat wij u altijd kunnen voorzien van een scherp luchtvracht tarief. Hierbij houden wij uiteraard ook rekening met de afmetingen van uw zending en de gewenste levertijd.

Luchtvracht Expediteur

TTS TransAir teamfotoTTS TransAir is een luchtvracht expediteur pur sang. Als onderdeel van TTS Quality Logistics kent TTS TransAir al een lange historie. Sinds 1986 is TTS al actief in de wereld van Transport en Logistiek. Sinds 2016 ook als Erkende Luchtvrachtagent door de Koninklijke Nederlandse Marechaussee. Veel bedrijven noemen zich ook luchtvrachtexpediteur, maar blijken lang niet altijd een IATA member te zijn. Hierdoor zit er tussen dit soort bedrijven en IATA Luchtvrachtexpediteurs altijd een extra schakel. Dit komt de luchtvracht prijzen niet ten goede, u kunt zich voorstellen dat elk bedrijf in de luchtvracht keten een boterham moet verdienen. Wij hebben alle schakels er tussen uit gesneden en kopen onze luchtvracht rechtstreeks in bij de luchtvaart maatschappijen. Dit is niet alleen beter voor uw luchtvracht tarief, maar ook de communicatielijnen zijn hierdoor korter. Een “win-win” situatie voor alle partijen. Kortom, zoekt u een luchtvrachtexpediteur dan bent u bij TTS TransAir aan het juiste adres.

 

Scherpe luchtvracht tarieven

Als u luchtvracht onderbrengt bij TTS TransAir bent u ervan verzekerd dat u zaken doet met een bedrijf die weet waar ze mee bezig zijn. Onze medewerkers hebben jarenlange ervaring in de luchtvracht en weten van de hoed en de rand als het gaat om luchttransporten. Daarnaast is TTS TransAir breed gecertificeerd wat voor u ook een garantie is op een kwalitatieve goede dienstverlening. U kunt uiteraard geheel vrijblijvend een offerte voor uw luchtvracht kosten aanvragen, zodat u weet wat uw zending gaat kosten. Onze in-house douane afdeling ontzorgt u op het gebied van import- en exportdocumenten.

Luchtvracht specialistenWaar moet uw zending naar toe? Maak een keuze uit een van onderstaande linkjes en u vindt meer informatie:

 

 

BV_Cert_ISO_9001 colour IATA - LuchtvrachtexpediteurAEO_final csACN_Logo

Staat uw bestemming er niet tussen? Weet u niet waar uw bestemming onder valt, geen probleem, vraag rustig uw offerte aan en we zullen u verbazen!


Worldwide Air Freight Specialists

Meer weten over TTS TransAir? Of bent u benieuwd wat uw luchtvrachtzending zou kosten? Wilt u weten hoe snel uw zending in bijvoorbeeld China kan zijn? Of heeft u een andere vraag? Neem contact met ons op en we beloven dat we u niet teleur gaan stellen. Online een offerte aanvragen kan natuurlijk ook!