Luchtvracht Indisch Subcontinent

Laat ons uw luchttransport naar het Indisch Subcontinent verzorgen

Een transport vanaf of naar India, Bangladesh, Pakistan of Sri Lanka kan veel voeten in de aarde hebben. Niet alleen moet er voor vervoer gezorgd worden, ook de douanepapieren moeten in orde zijn. Wij regelen alle zaken betreffende het transport of luchtvracht voor u. Inclusief de trucking van en naar de luchthavens. Luchtvracht transport Indisch SubcontinentOok de opmaak van de juiste douane documenten is in goede handen bij TTS TransAir. Wij zijn uw luchtvracht partner voor het gehele logistiek proces.

Tijdige levering van uw transporten is voor zowel u als uw klant van groot belang. Met luchttransport naar het Indische subcontinent is het mogelijk om snel uw producten bij uw klant in bijvoorbeeld India of Bangladesh af te leveren.

  • Time Definite Services to Amsterdam Schiphol & Dusseldorf Airport
  • We zijn een Erkend Luchtvrachtagent, IATA member en AEO-F gecertificeerd
  • Tijdelijke opslag van uw goederen
  • We verzorgen alle benodigde douanepapieren
  • Voor zowel Import / Export / Cross Trades
  • Altijd een aanspreekpunt met een vast contactpersoon in Nederland

 

Een zorgeloos transport naar het Indisch subcontinent

Luchtvracht naar Indisch SubcontinentHeeft u klanten in India of een andere land in het Indische subcontinent waar u goederen aan moet leveren? Door het plegen van slechts één telefoontje kunt het hele proces al in gang zetten. TTS TransAir kan alles voor u verzorgen ook voor goederen met als eindbestemming het Indisch subcontinent.

Door ons uitgebreide netwerk van transporteurs is geen plek voor ons onbereikbaar. U kunt met onze kennis en ervaring er zeker van zijn dat de afspraken met uw klanten nagekomen worden. Hiervoor hoeft u zelf weinig te doen.

 

 

Met luchtvracht kunnen wij o.a. de volgende bestemmingen bereiken

 

Contact

Wilt u weten wat de transportkosten zijn voor u goederen die u wilt importeren of exporten naar landen in het Indisch Subcontinent? Vul dan ons online offerte formulier in en u zult zo spoedig mogelijk een offerte op maat ontvangen. Wilt u direct een prijsopgaaf weten dan kunt u telefonisch contact met ons opnemen.


Worldwide Air Freight Specialists

Meer weten over TTS TransAir? Of bent u benieuwd wat uw luchtvrachtzending zou kosten? Wilt u weten hoe snel uw zending in bijvoorbeeld China kan zijn? Of heeft u een andere vraag? Neem contact met ons op en we beloven dat we u niet teleur gaan stellen. Online een offerte aanvragen kan natuurlijk ook!