Luchtvracht Bangladesh

Transport Bangladesh bij ons in betrouwbare handen

Moet u kleding of andere producten vanuit Bangladesh naar Nederland vervoeren, maar weet u niet precies hoe u dit het beste kunt regelen? TTS TransAir heeft voor al uw logistieke problemen een oplossing. Wij nemen voor u het gehele luchtvracht proces uit handen. Transport van of naar Bangladesh kent voor ons namelijk geen geheimen. Wij zorgen naast het transport ook alle douane gerelateerde zaken. Zo hoeft u zich niet onnodig te verdiepen in alle randzaken van uw luchtvracht Bangladesh. Wij hebben alle kennis met betrekking tot transport van of naar Bangladesh in huis. U kunt er zeker van zijn dat wij de transportafspraken, die u gemaakt heeft met uw handelspartner, na zullen komen.Luchtvracht transport Bangladesh

  • Time Definite Services: 24 / 48 / 72 uur vanuit Amsterdam Schiphol & Dusseldorf Airport
  • Voor- en natransporten (nationaal/internationaal) over de weg en water.
  • Erkende luchtvrachtagent
  • Warehousing mogelijkheden
  • Import / Export / Cross Trades naar en van Bangladesh
  • Één vast aanspreekpunt in Nederland
  • Aantrekkelijke tarieven voor luchtvracht Bangladesh

 

Deur tot deur levering van Nederland tot aan Bangladesh

Bangladesh Market - Luchvracht TTS TransAirTTS TransAir beschikt over een wereldwijd agenten netwerk, zo ook in Bangladesh. Hierdoor zijn wij instaat goederen te leveren tot aan het losadres in Bangladesh. Het wegtransport kan naadloos aansluiten op het transport via de lucht, met een optimaal logistiek proces tot gevolg. Wanneer u nog niet direct over de goederen wilt beschikken kunt u ook gebruik maken van onze mogelijkheid tot Warehousing (incl. Douane entrepot).

Betrouwbaarheid is een belangrijk aspect bij luchtvracht

U wilt er graag zeker van zijn dat u met een betrouwbare transportpartner zaken gaat doen; dat begrijpen wij! Om u ervan te overtuigen dat u met een gerust hart uw goederen door ons kunt laten vervoeren zijn wij volwaardig IATA member (International Air Transport Association). Buiten ons IATA lidmaatschap zijn wij ISO9001 en AEO-F gecertificeerd en door de Nederlandse Marechaussee aangemerkt als Erkend Luchtvrachtagent. Kwaliteit zit al sinds 1986 in het DNA van de TTS organisatie.

Contact

Wilt u meer informatie over onze transport oplossingen voor uw goederen van of naar Bangladesh.  U kunt ons contactformulier invullen. Wij zullen u binnen enkele uren laten weten wat de mogelijkheden zijn. Hoort u liever direct wat wij voor u kunnen betekenen voor uw transport naar de Bangladesh? Neem dan telefonisch contact met ons op en we zullen u antwoord geven op al uw transport vragen.


Worldwide Air Freight Specialists

Meer weten over TTS TransAir? Of bent u benieuwd wat uw luchtvrachtzending zou kosten? Wilt u weten hoe snel uw zending in bijvoorbeeld China kan zijn? Of heeft u een andere vraag? Neem contact met ons op en we beloven dat we u niet teleur gaan stellen. Online een offerte aanvragen kan natuurlijk ook!