Luchtvracht India

Luchtvracht naar India, TTS TransAir regelt het voor u.

Luchtvracht IndiaBij een transport naar India dienen er veel zaken geregeld te zijn. Vanwege de grote afstand is luchtvracht de ideale oplossing om goederen snel op plaats van bestemming te krijgen. Echter dien je hiervoor een betrouwbare transportpartner te hebben. TTS TransAir is die logistieke partner die voor u het hele logistieke proces regelt. Wij weten wat er allemaal komt kijken bij een transport naar India. Niet alleen zorgen wij voor de trucking van en naar de luchthavens, ook de luchtvracht van of naar India regelen wij tegen concurrerende tarieven. Onze Douane afdeling zorgt ervoor de uw luchtvracht India is voorzien van de juiste documenten, zodat er geen onnodig tijdverlies op treed bij de douane afhandeling. TTS TransAir heeft alle transport kennis en kunde in huis.

  • Time Definite Services: 48 / 72 / 96 uur vanuit Amsterdam Schiphol & Düsseldorf Airport
  • Door to Door service en lokale vertegenwoordiging in India
  • Één vast aanspreekpunt in Nederland
  • Import / Export / Cross Trades naar India
  • Snelle transittijden
  • Concurrerende luchtvracht tarieven

 

Snel uw transport naar India via luchtvracht

India luchtvracht specialistHeeft u goederen gekocht in of aan een bedrijf in India? U zoekt een betrouwbare logistieke partner met kennis van luchtvracht India? Het is dan fijn om te weten dat u kunt samenwerken met een bedrijf die zorg draagt dat uw afspraken worden nagekomen.  Als luchtvracht expediteur met jarenlange ervaring en ons wereldwijde netwerk kunnen wij uw luchtvracht naar India via gestroomlijnde en geoptimaliseerde logistieke processen afleveren conform afspraak .

 

U zoekt een betrouwbare partner voor uw luchttransport India?

Kwaliteit en betrouwbaarheid is een belangrijk aspect in het zakendoen, maar zeker in de luchtvracht. U kiest voor snelheid en wilt er zeker van zijn dat de gemaakte afspraken nagekomen worden. Om overtuigend aan te tonen dat wij de betrouwbare luchtvrachtexpediteur zijn die u zoekt, zijn wij:

  • IATA member (International Air Transport Association)
  • ISO9001 gecertificeerd
  • AEO-F gecertificeerd
  • Erkend Luchtvrachtagent

Contact

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Of misschien wilt u direct een prijsopgave voor transport naar India. U kunt uw wensen kenbaar maken via het contactformulier. Wij zullen u binnen enkele uren een offerte op toe sturen. Heeft u een spoedorder en wilt u direct te horen krijgen wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan telefonisch contact met ons en we laten direct weten wat de mogelijkheden zijn.


Worldwide Air Freight Specialists

Meer weten over TTS TransAir? Of bent u benieuwd wat uw luchtvrachtzending zou kosten? Wilt u weten hoe snel uw zending in bijvoorbeeld China kan zijn? Of heeft u een andere vraag? Neem contact met ons op en we beloven dat we u niet teleur gaan stellen. Online een offerte aanvragen kan natuurlijk ook!