Luchtvracht Pakistan

Zonder tijdsverlies uw luchtvracht naar Pakistan

Met landen in het Indisch subcontinent wordt veel handel gedreven.  Zo is dit ook het geval met Pakistan. Naast het regelen van de trucking van en naar de luchthavens en het boeken van de juiste Airline dient er ook kennis te zijn over import of exportdocumentatie. Douane afhandeling is een onderdeel waar veel ervaring en specialistische kennis voor vereist is. TTS TransAir heeft de kennis op het gebied van wetgeving en douane afhandeling en mede door ons wereldwijde netwerk kunnen we u goederen snel leveren in Pakistan.  Een luchtvracht vanaf Pakistan? Dat kunnen we natuurlijk ook geheel voor u verzorgen.Luchtvracht naar pakistan

  • Centrale ligging tussen Amsterdam Schiphol & Dusseldorf Airport
  • Gehele transport van A tot Z
  • Van kleine tot grote ladingen.
  • Één vast aanspreekpunt in Nederland
  • Import / Export / Cross Trades naar Pakistan
  • Snelle transittijden
  • Concurrerende luchtvracht tarieven Pakistan

 

Luchtvracht transport snel u goederen in Pakistan

Pakistan luchtvracht naar islamabadHeeft u logistieke afspraken gemaakt met uw handelspartner in Pakistan? Door onze eigen agenten in Pakistan kunnen wij door middel van luchtvracht uw lading van laad- tot los adres snel vervoeren. U kunt op TTS TransAir vertrouwen. Wij zorgen dat niet alleen u maar ook uw klant uitermate tevreden is over de afwikkeling van de luchtvracht van of naar Pakistan.

Ook voor Value Added Services kunt u bij TTS TransAir terecht. Heeft u niet direct uw goederen nodig? Wij beschikken over diverse Warehouses (ook met Douane Entrepot) waar wij tijdelijk uw producten kunnen opslaan.

 

 

Contact

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Of u nu een luchtvracht van of naar Pakistan wilt, u krijgt altijd een passende offerte. Maak u wensen kenbaar via ons contactformulier. Binnen enkele uren zullen wij u voorzien van een passende offerte. Wilt u liever direct informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? U kunt ons ook telefonisch benaderen. U krijgt dan direct van ons een voorstel te horen.


Worldwide Air Freight Specialists

Meer weten over TTS TransAir? Of bent u benieuwd wat uw luchtvrachtzending zou kosten? Wilt u weten hoe snel uw zending in bijvoorbeeld China kan zijn? Of heeft u een andere vraag? Neem contact met ons op en we beloven dat we u niet teleur gaan stellen. Online een offerte aanvragen kan natuurlijk ook!