Luchttransport Abu Dhabi

Voor uw luchtvracht transporten naar of van Abu Dhabi

Abu Dhabi is één van de zeven emiraten van de Verenigde Arabische Emiraten en door de economische groei van het laatste decennium bevinden zich er veel handelspartners voor Nederlandse bedrijven. Om de banden met uw zakenpartners in Abu Dhabi goed te houden is het van erg groot belang dat uw goederen tijdig en kostenefficiënt vervoerd worden. Onder het motto Afspraak = Afspraak verzorgen wij het gehele luchttransport van laadplaats tot aan de eindbestemming in Abu Dhabi, incl. volledige documenten begeleiding.

Om uw goederen in Abu Dhabi te krijgen moet er veel geregeld worden.  Voor ons is deze uitdaging geen ongewone bezigheid. Wij beschikken over een eigen Customs afdeling, deze specialistische kennis over douane zaken tezamen met onze status als “erkende luchtvrachtagent” en AEO-F certificaat resulteert dat we u snelle doorlooptijden kunnen garanderen. Uw goederen kunnen hierdoor volgens afspraak op plaats van bestemming worden afgeleverd, waardoor niet alleen u maar ook uw zakenpartner tevreden is.TTS Transair brengt uw luchtvracht naar Abu Dhabi

  • Alle douane zaken voor u geregeld – AEO-F Gecertificeerd
  • Value Added Services
  • Door to Door service van Import / Export / Cross Trades
  • Wereldwijd netwerk van agenten in de grote wereldsteden
  • Een vast aanspreekpunt
  • Verzekerd van snelle doorlooptijden
  • Aantrekkelijke luchtvracht tarieven

 

Uw luchtvracht Abu Dhabi in veilige handen

Luchtvracht Abu Dhabi - AirportAbu Dhabi een land wat niet bepaald dichtbij Nederland ligt, maar toch kan transport snel geleverd worden. Als expediteur, centraal gelegen tussen Amsterdam Schiphol Airport en Düsseldorf Airport, kunnen wij u luchtvracht binnen no-time op het vliegtuig naar Abu Dhabi zetten. Door ons wereldwijde netwerk kunnen wij u een optimale afstemming van vracht en lucht vervoer aanbieden. U doet zaken met een luchtvrachtexpediteur die IATA lid is. Dit houdt in dat wij als erkende luchtvrachtagent rechtstreeks kunnen inkopen bij de luchtvaartmaatschappijen. Dit resulteert niet alleen in korte communicatielijnen, maar ook in de beste tarieven.

Snel uw vracht regelen? Enkel één telefoontje kan het hele proces in gang zetten.

 

 

Contact

Benieuwd wanneer uw transport Abu Dhabi kan bereiken en welke (luchtvracht) tarieven hieraan zijn verbonden? Als u ons contactformulier invult ontvangt u al binnen enkele uren een offerte op maat. Wilt u liever direct een prijsopgave? Neem dan telefonisch contact met ons op, dan zullen wij u graag ter woord staan.


Worldwide Air Freight Specialists

Meer weten over TTS TransAir? Of bent u benieuwd wat uw luchtvrachtzending zou kosten? Wilt u weten hoe snel uw zending in bijvoorbeeld China kan zijn? Of heeft u een andere vraag? Neem contact met ons op en we beloven dat we u niet teleur gaan stellen. Online een offerte aanvragen kan natuurlijk ook!