Luchtvracht Dubai

TTS TransAir voor uw luchtvracht van en naar Dubai

Als het om luchtvracht transport gaat wilt u het liefst een partner die dit snel en betrouwbaar voor u kan verzorgen. Voor TTS TransAir herbergt transport van of naar Dubai geen geheimen. Wij beschikken over een wereldwijd netwerk waardoor uw vracht van deur-tot-deur volgens afspraak wordt geleverd. U zelf hoeft geen ingewikkelde douane documenten op te stellen en te hopen dat het allemaal snel wordt geleverd. TTS TransAir kan dit en alle zaken rondom uw transport van u overnemen. Onze in-house douane afdeling beschikt over de expertise om uw transport naar Dubai te voorzien van alle benodigde documenten en onze luchtvracht specialisten kopen rechtstreeks in bij de luchtvaartmaatschappijen.Luchvracht naar Dubai

  • AEO-F gecertificeerd, Erkende Luchtvrachtagent, IATA member
  • In-house douane afdeling
  • Time Definite Services Amsterdam Schiphol & Dusseldorf Airport
  • Door to Door service van Import / Export / Cross Trades
  • Wereldwijd netwerk van transporteurs
  • Verzekerd van snelle doorlooptijden

 

Voor snelle levering van goederen naar Dubai

Dubai Transport TTS regelt uw luchtvrachtAls ondernemer heeft u misschien een nieuwe afzetmarkt in Dubai gevonden, of wilt u producten inkopen voor een scherpe prijs. Voor beide gevallen kan TTS TransAir u helpen met uw transport vraag. Of u nu vanuit of naar Dubai goederen moet transporteren, wij zorgen voor het transport zowel door de lucht, over water en over de weg.

Dubai, de wereldwijde vracht hub

Dat Dubai een draaipunt is voor passagiers die van en naar het verre Oosten reizen is algemeen bekend, maar ook voor vracht en goederen die naar of van het Verre Oosten gaan of komen is Dubai de draaischijf geworden. Een combinatie van Luchtvracht en Zeevracht is goed te maken als uw goederen uit bijvoorbeeld China komen. Door een combinatie te maken van zowel lucht- als zeevracht is uw zending toch snel en kostenefficiënt te vervoeren. TTS TransAir beschikt over de benodigde kennis en contacten om een dergelijk traject aan te bieden.

Wilt u geen tijd verliezen en uw goederen op tijd geleverd hebben? Door voor ons te kiezen kunt u veel tijd besparen en weet u zeker dat uw goederen altijd op tijd geleverd worden in Dubai. Wij kunnen als uw logistieke partner u een zorgeloos transport verzorgen. Benieuwd in welk tijdsbestek en voor welke prijs wij de goederen kunnen ophalen en afleveren? Vul dan direct ons contactformulier in en u ontvangt binnen enkele uren nog een op maat gemaakte offerte. Wilt u nog sneller informatie neem dan telefonisch contact met ons op.


Worldwide Air Freight Specialists

Meer weten over TTS TransAir? Of bent u benieuwd wat uw luchtvrachtzending zou kosten? Wilt u weten hoe snel uw zending in bijvoorbeeld China kan zijn? Of heeft u een andere vraag? Neem contact met ons op en we beloven dat we u niet teleur gaan stellen. Online een offerte aanvragen kan natuurlijk ook!