Luchtvracht Egypte

Vlekkeloos uw luchtvracht naar Egypte

Luchtvracht Egypte, via de weg en de lucht alles bij ons geregeld

Heeft u een overeenkomst met een bedrijf gevestigd in Egypte, maar dient u nog het transport te regelen?  Transport organiseren van of naar Egypte is niet voor iedereen dagelijks werk, gelukkig kunt u vertrouwen op de expertise van TTS TransAir. Wij regelen uw luchtvracht van A tot Z en Egypte is een van de bestemming waar onze expertise ligt. Met erkende agenten in Egypte verzorgen wij uw luchtvracht Egypte van deur-tot-deur. Onze Douane afdeling maakt de benodigde documenten op. Hierdoor kunt u zich optimaal inzetten met de dagelijkse bezigheden omtrent uw bedrijf, en dan zorgen wij ervoor dat u uw transport afspraken nakomt.Luchtvracht naar Egypte

  • Wij verzorgen alles incl. de benodigde douanedocumenten
  • Time Definite Services vanaf Amsterdam Schiphol of Dusseldorf Airport
  • Van deur tot deur voor uw Import, Export  of Cross Trades
  • Wereldwijd agenten netwerk
  • Verzekerd van snelle doorlooptijden
  • Concurrerende luchtvracht tarieven
  • Persoonlijke benadering en vaste contactpersonen

 

TTS TransAir regelt uw luchtvracht transport naar Egypte

Transport naar Egypte,TTS TransAir de luchtvracht specialist

Of de bestemming of herkomst van uw goeden in Egypte de plaatsen Cairo, Alexandrië, Port Said of Ismailia betreft, geen locatie is onbereikbaar voor ons. Ons wereldwijde netwerk van agenten zorgt dat de lading bij de afgesproken plaats wordt opgehaald of afgeleverd. Schakel ons in om uw transport Egypte te laten bereiken, hiervoor is slechts één telefoontje nodig.

Onze douane specialisten zorgen dat alles geregeld wordt om uw transport via de lucht en de weg zonder problemen te laten verlopen. Wij zijn een erkende luchtvrachtagent, hierdoor loopt u transport naar Egypte geen onnodige vertraging op. Een transport vanaf Egypte is voor u nog nooit zo eenvoudig en snel geweest.

Weten aan wie u uw luchtvracht uitbesteedt?

U wilt graag zeker weten dat u een betrouwbare transport partner inzet? TTS TransAir is onderdeel van TTS Quality Logistics, een logistiek bedrijf dat al sinds 1986 actief is op gebied van Transport, Warehousing en Customs. Tevens zijn wij ISO9001 en AEO-F gecertificeerd en is de luchtvrachtafdeling een IATA member en erkend luchtvrachtagent. Wij weten waar we het over hebben.

Heeft u vragen betreffende wat TTS TransAir voor u kan betekenen? Wilt u weten hoelang en wat de kosten zijn voor uw transport naar of vanaf Egypte? U kunt ons op verschillende manieren bereiken. Wanneer u ons contactformulier invult krijgt u zo spoedig mogelijk een op maat gemaakte offerte. Heeft u liever sneller uitsluitsel, u kunt ons ook telefonisch bereiken. We kunnen u dan direct informeren over de service die wij u kunnen bieden.


Worldwide Air Freight Specialists

Meer weten over TTS TransAir? Of bent u benieuwd wat uw luchtvrachtzending zou kosten? Wilt u weten hoe snel uw zending in bijvoorbeeld China kan zijn? Of heeft u een andere vraag? Neem contact met ons op en we beloven dat we u niet teleur gaan stellen. Online een offerte aanvragen kan natuurlijk ook!