Luchtvracht Oman

Met weinig inspanning uw luchtvracht in Oman

Een transport opdracht van of naar Oman, een sultanaat in het Midden-Oosten, is voor TTS TransAir geen enkel probleem. Van deur-tot-deur uw gehele transport geregeld. Wij beschikken over een wereldwijd netwerk van erkende luchtvracht agenten die vanaf uw aangemelde locatie de goederen via de luchthavens Amsterdam Schiphol Airport (AMS) of Düsseldorf Airport (DUS) vervoeren naar Oman.

Zelf goederentransport regelen naar Oman vergt veel tijd en de nodige Know-how. Wij nemen voor u het gehele traject uit handen. Afspraak = Afspraak is het motto van TTS TransAir, we zorgen ervoor dat uw goederen op tijd en voor een concurrerend luchtvracht tarief op de afgesproken plaats staan. Dankzij onze status als erkende luchtvrachtagent door de Koninklijke Marechaussee en ons IATA lidmaatschap weet u zeker dat u zaken doet met een luchtvracht expediteur die weet waar ze het over hebben.luchtvracht naar Oman

  • Door to Door service van Import / Export / Cross Trades
  • Centraal gelegen tussen Amsterdam Schiphol Airport (AMS) en Düsseldorf Airport (DUS)
  • Eigen customs-afdeling
  • Warehousing faciliteiten nabij de luchthavens
  • ISO9001 & AEO-F gecertificeerd, Erkend Luchtvracht agent en IATA member.
  • Ook luchtvracht vanaf Oman kunnen wij regelen

 

Transport Oman een zorgeloos proces voor u.

TTS TransAir ook voor transport OmanVoor u is Oman waarschijnlijk een niet alle daagse transport bestemming.  Als ondernemer bent u dan ook liever niet te veel tijd kwijt aan alle randzaken zoals import/export doucmenten. Bij luchtvracht naar Oman komt namelijk veel kijken. Onze customs afdeling zorgt voor alle benodigde documenten zodat uw transport geen tijdsverlies op hoeft te lopen. Wij zijn AEO-F gecertificeerd, hierdoor heeft u de zekerheid dat uw documenten op orde zijn!

 

 

 

Contact

Heeft u luchtvracht van of naar Oman nodig? Als u ons contactformulier zullen wij voor u bekijken en berekenen wat de mogelijkheden en kosten zijn voor het transport van of naar Oman. Wilt u liever direct een prijsopgave weten? Neem dan telefonisch contact met ons op, en wij bekijken direct wat wij voor u kunnen betekenen.


Worldwide Air Freight Specialists

Meer weten over TTS TransAir? Of bent u benieuwd wat uw luchtvrachtzending zou kosten? Wilt u weten hoe snel uw zending in bijvoorbeeld China kan zijn? Of heeft u een andere vraag? Neem contact met ons op en we beloven dat we u niet teleur gaan stellen. Online een offerte aanvragen kan natuurlijk ook!