Luchtvracht Qatar

Luchtvracht naar Qatar, snel en betrouwbaar geleverd!

TTS TransAir regelt het gehele transportproces van A tot Z naar of vanaf Qatar. Van deur-tot-deur snel goederen op plek van bestemming krijgen kan door middel van luchttransport. Door ons wereldwijde netwerk van agenten kunnen wij rechtstreeks uw goederen ophalen en via de Hamad International Airport (DOH) afleveren in geheel Qatar. Onze eigen agenten in Qatar verzorgen de lokale trucking. Wij bieden transport oplossingen met geheel verzorgt voor- en na traject voor zowel transport van of naar Qatar. Hiermee bespaart u zowel transporttijd als kosten.

Niet alleen regelt TTS TransAir het vervoer maar ook bijbehorende transport-documenten. TTS TransAir is een Erkende Luchtvrachtagent, IATA member en tevens AEO-F gecertificeerd hierdoor kunnen wij snellere doorlooptijden garanderen dan onze concurrenten.Luchtvracht Qatar

  • Geheel transport met voor- en na traject.
  • AEO-F gecertificeerd, IATA member en “erkende luchtvrachtagent’
  • Value Added Services
  • Vast Nederlands aanspreekpunt voor u transport naar Qatar
  • Douane papieren verzorgt door onze specialisten
  • Van grote tot kleine partijen, wij leveren uw goederen af!

 

Uw transport naar Qatar in goede handen.

Goederen naar Qatar met TTS TransAirWilt u zonder al te veel moeite goederen geleverd hebben in Qatar? Met één telefoontje kan het hele transportproces al in gang worden gezet. U kunt zich daarna richten op het onderhouden van u zakelijke relaties terwijl wij voor u het gehele transportproces regelen. Ook om goederen vanuit Qatar naar Nederland te halen kunt u bij TTS TransAir terecht. Bespaar veel moeite en kies voor onze betrouwbare en snelle transport diensten.

Contact

Heeft u goederen met als eind-of afhaal bestemming Qatar? Laat het ons dan weten via het contactformulier. Na het invullen van de benodigde gegevens zullen wij voor u bekijken en berekenen wat de mogelijkheden en kosten zijn voor het vervoer van of naar Qatar. Heeft u liever direct een prijsopgave? U kunt ook telefonisch contact met ons op. Wij zullen u dan gelijk voorzien van een passend voorstel.


Worldwide Air Freight Specialists

Meer weten over TTS TransAir? Of bent u benieuwd wat uw luchtvrachtzending zou kosten? Wilt u weten hoe snel uw zending in bijvoorbeeld China kan zijn? Of heeft u een andere vraag? Neem contact met ons op en we beloven dat we u niet teleur gaan stellen. Online een offerte aanvragen kan natuurlijk ook!