Luchtvracht Saoedie Arabië

Uw betrouwe partner voor luchtvracht naar Saoedi-Arabië

Wanneer u klanten heeft in het Midden-Oosten weet u misschien wat er allemaal komt kijken bij een transport naar Saoedi-Arabië. Vanwege de grote afstand tussen Nederland en Saoedi-Arabië is deze transportklus uitermate geschikt om het grootste gedeelte via luchtvracht te laten verlopen. TTS TransAir verzorgt niet alleen de trucking van en naar de luchthavens en het boeken van de juiste Airline. Maar ook maken onze eigen douane specialisten de juiste invoer en/of uitvoer documenten voor u op. Wanneer u op zoek bent naar een betrouwbare expediteur die alle ins-en outs kent van de import en export regels van Saoedi-Arabië, bent u bij TTS TransAir aan het juiste adres. Dé luchtvracht specialist.Luchtvracht naar Saoedi Arabië

  • Van A tot Z service, Import / Export / Cross Trades
  • Snelle levertijden via luchtvracht
  • Verzorgen alle benodigde douanepapieren
  • Value Added Services
  • Ook voor transporten vanuit Saoedi-Arabië
  • Concurrerende tarieven voor luchtvracht Saoedi-Arabië

Profiteer van ons wereldwijde agenten netwerk  naar Saoedi-Arabië

Uw goederen naar Saoedi ArabiëOnze AEO-F gecertificeerd douane afdeling beschikt over alle know-how betreffende de import en export regels die gelden voor vervoer van goederen van en naar Saoedi-Arabië. Naast onze kennis over douane-zaken beschikken wij ook over een wereldwijd agenten netwerk. Omdat wij IATA (International Air Transport Association) member zijn boeken wij rechtstreeks bij de luchtvaartmaatschappijen. Hierdoor kunnen wij u concurrerende tarieven voor luchtvracht transport aanbieden met snelle levertijden. Zodoende kunt u het gehele transport aan ons overlaten geheel in lijn met de afspraken die u heeft gemaakt met uw klant.

Wilt u producten uit Saoedi-Arabië laten vervoeren naar Nederland , of moet goederen afleveren in Saoedi-Arabië? In beide gevallen biedt TTS TransAir de logistieke oplossing.

Wanneer u ons contactformulier invult met bijbehorende gegevens zullen wij voor u bekijken en berekenen wat de mogelijkheden zijn. Wilt u liever direct een prijsopgave weten voor transport naar Saoedi-Arabië? Neem dan telefonisch contact met ons op, en wij bekijken direct wat wij voor u kunnen betekenen.

 


Worldwide Air Freight Specialists

Meer weten over TTS TransAir? Of bent u benieuwd wat uw luchtvrachtzending zou kosten? Wilt u weten hoe snel uw zending in bijvoorbeeld China kan zijn? Of heeft u een andere vraag? Neem contact met ons op en we beloven dat we u niet teleur gaan stellen. Online een offerte aanvragen kan natuurlijk ook!