Luchtvracht Canada

In korte tijd uw luchtvracht transport naar Canada geregeld

Luchtvracht is uitermate geschikt om uw goederen snel en betrouwbaar over de Atlantische Oceaan naar Canada te vervoeren. Om uw vracht in het vliegtuig naar Canada te krijgen moeten er verschillende zaken geregeld worden. Wanneer u een betrouwbare luchtvracht expediteur zoekt die het gehele transport proces voor u uit handen wilt nemen, heeft u met TTS TransAir de juiste partner gevonden. Niet alleen kunnen wij door middel van ons wereldwijde netwerk uw voor- en na transporten regelen, wij regelen daarnaast ook alle douane zaken (bij import of export van goederen). Wij zijn een erkende luchtvrachtagent en AEO-F gecertificeerd, hetgeen garant staat voor een soepel verloop van uw luchtvracht Canada.  Canada luchtvracht bestemming

  • Centraal gelegen tussen Schiphol Amsterdam Airport (AMS) en Düsseldorf Airport (DUS)
  • Vervoer via de weg en de lucht van deur-tot deur.
  • Onze ‘customs’ afdeling verzorgt alle douanezaken voor uw transport
  • Import / Export / Cross Trades naar Canada
  • Vast aanspreekpunt in Nederland
  • Ook voor luchtvracht vanuit Canada
  • Scherpe luchtvracht tarieven naar Canada

 

Breidt uw werkzaamheden uit en maak gebruik van luchtvracht naar Canada

Luchtvracht vliegtuig laden naar CanadaZiet u mogelijkheden om uw onderneming te laten groeien door gebruik te maken van de grote Canadese afzetmarkt? Laat ons dan uw gehele transport naar Canada regelen. Door ons wereldwijde agenten netwerk is er efficiënte afstemming tussen het wegtransport en luchtvracht transport. De trucking van en naar de luchthavens regelen wij ook voor u. Mede door onze eigen douane-afdeling, die zorg draagt voor alle benodigde export-documenten, kunnen wij uw producten op de afgesproken plaats en tijdstip afleveren. Hierdoor kunt u zich bezighouden met het vergroten van uw afzetmarkt, terwijl wij uw gehele logistieke proces regelen. Ook wanneer u producten vanuit Canada naar Nederland wilt importeren is TTS TransAir de aangewezen partner.

 

Contact

Wilt u weten wat TTS TransAir precies voor u kan betekenen als het om luchtvracht gaat vanuit of naar Canada? Wanneer u ons contactformulier invult krijgt u een offerte op maat. Wilt u liever zo snel mogelijk weten wat de transportkosten zijn voor vrachttransport naar neem dan telefonisch contact met ons op. Dan kunnen wij direct bekijken wat wij voor u kunnen betekenen.


Worldwide Air Freight Specialists

Meer weten over TTS TransAir? Of bent u benieuwd wat uw luchtvrachtzending zou kosten? Wilt u weten hoe snel uw zending in bijvoorbeeld China kan zijn? Of heeft u een andere vraag? Neem contact met ons op en we beloven dat we u niet teleur gaan stellen. Online een offerte aanvragen kan natuurlijk ook!