Luchtvracht Oceanië

Wij transporteren uw vracht naar de landen in de grote oceaan.

Op zoek naar een luchtvracht partner die de andere kant van de wereld kan bereiken voor u? Ook als uw bestemming Australië of Nieuw-Zeeland is biedt TTS TransAir transport oplossingen aan. Import of export van goederen is bij ons in veilige handen. Wij zijn AEO-F gecertificeerd en geregistreerd als “erkende luchtvrachtagent” hierdoor is snelle afhandeling mogelijk. Geen onnodige wachttijden dus voor u of uw klanten!

Deur tot deur transport van uw goederen naar of vanuit Oceanië is een grote logistieke klus. TTS TransAir beschikt over kennis en expertise in het transporteren van goederen naar zowel Australië Transport hele wereld, ook luchtvracht naar Oceaniëals Nieuw-Zeeland. Een transport is voor u nog nooit zo gemakkelijk geregeld. Met slechts één telefoontje wordt het logistieke proces al in gang gezet.

  • Centrale ligging tussen Amsterdam Schiphol & Düsseldorf Airport
  • Snelle doorlooptijden (AEO-F gerectificeerd en erkend luchtvrachtagent)
  • Kennis en ervaring in Import en Export naar Australië en Nieuw-Zeeland
  • Voor- en natransporten (nationaal/internationaal) over de weg en water.
  • Een vast contactpersoon in Nederland die uw belangen behartigd.
  • Complete Douane afhandeling

 

Luchtvracht naar Oceanië nodig? Geen probleem voor TTS TransAir

Luchtvracht transport naar OceaniëOnze eigen Customs afdeling regelt voor u alle zaken rondom import- en export met bijbehorende douane papieren. Het is onze ervaring en expertise die voor een snelle afhandeling zorgt, zodat uw transport wordt geleverd volgens afspraak. Door ons te kiezen als uw logistieke partner voor luchttransport naar Oceanië ervaart niet alleen u maar ook uw handelspartner de betrouwbaarheid van onze afspraken.

Wij bieden naast de luchtvracht van uw goederen ook de tijdelijke opslag en ‘Value Added Services’ aan. Uw goederen kunnen dan geleverd worden wanneer en hoe u wilt.

 

 

Wij zijn dagelijks onderweg naar:

Contact

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? U kunt met al uw luchtvracht vragen terecht bij ons. Ook informeren wij u graag snel en direct over de luchtvracht tarieven naar bijvoorbeeld Nieuw Zeeland of Australië. Wilt u direct meer informatie? Neem telefonisch contact met ons op. Liever een offerte via mail? Vul dan ons formulier in en u ontvangt van ons snel en een vrijblijvende offerte!


Worldwide Air Freight Specialists

Meer weten over TTS TransAir? Of bent u benieuwd wat uw luchtvrachtzending zou kosten? Wilt u weten hoe snel uw zending in bijvoorbeeld China kan zijn? Of heeft u een andere vraag? Neem contact met ons op en we beloven dat we u niet teleur gaan stellen. Online een offerte aanvragen kan natuurlijk ook!