Luchtvracht Australië

TTS TransAir uw luchtvracht partner voor transport naar Australië

Heeft u goederen die naar de andere kant van de wereld vervoerd moeten worden? Het regelen van transport en bijbehorende zaken voor transport Australië is een heel proces. Als betrouwbare en breed gecertificeerde luchtvracht expediteur nemen wij graag het hele transport traject naar Australië uit uw handen. Niet alleen verzorgen wij het transport via de weg en de lucht, ook de douane afhandeling nemen wij voor onze rekening. Onze eigen customs afdeling kent de, soms ingewikkelde en strenge, wet en regelgeving ook als het om Goederen met luchtvracht naar Australia - Sydney - TTS TransAirimport of export Australië gaat.

  • Luchtvracht o.a. via Amsterdam Schiphol Airport of Düsseldorf Airport
  • Door to Door service van Import / Export / Cross Trades
  • Wereldwijd netwerk van luchtvracht agenten
  • Afhandeling van alle douaneformaliteiten
  • Een vast aanspreekpunt
  • IATA Member


Luchtvracht Australië; een zorgeloos traject

Uw goederen met luchtvracht transport naar AustraliëWanneer u de werkzaamheden van uw onderneming kunt uitbreiden door zaken te doen met een handelspartner in Australië, is dit reden tot vreugde. Deze moet u zich niet laten ontnemen als u bekijkt wat er allemaal vereist is om een transport naar Australië te regelen. U kunt namelijk uw gehele transport laten regelen door TTS TransAir. Door ons wereldwijde agenten netwerk kunnen wij een efficiënte verbinding via luchtvracht vervoer voor u verzorgen. Ook voor transport vanaf Australië bent u bij ons aan het juiste adres. Het regelen van transport is voor u nog nooit zo eenvoudig geweest. Doordat wij IATA Member zijn weet u dat u zaken doet met een luchtvracht expediteur die weet waar ze het over hebben.

 

 

Contact

Heeft u goederen die als eindbestemming Australië hebben en bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? U kunt ons contactformulier invullen, dit is binnen enkele minuten gebeurd. Hierna zult u van ons al binnen enkele uren een offerte op maat binnen krijgen. Wilt u liever direct een prijsopgave voor luchtvracht naar of vanaf Australië? Neem dan telefonisch contact met ons op, wij zullen u dan direct voorzien van informatie.


Worldwide Air Freight Specialists

Meer weten over TTS TransAir? Of bent u benieuwd wat uw luchtvrachtzending zou kosten? Wilt u weten hoe snel uw zending in bijvoorbeeld China kan zijn? Of heeft u een andere vraag? Neem contact met ons op en we beloven dat we u niet teleur gaan stellen. Online een offerte aanvragen kan natuurlijk ook!