Luchtvracht Rusland

Rusland, luchtvracht of toch wegtransport?

Rusland is geen alledaagse bestemming voor veel exporteurs. Het is dan prettig te weten dat u zaken doet met een transporteur of luchtvrachtagent die de “weg” kent in Rusland. TTS TransAir is als onderdeel van TTS Quality Logistics B.V. al sinds begin jaren 90 onderweg naar Rusland. Eerst alleen via het water, spoor en wegtransport naar Rusland, maar via TTS TransAir nu ook door de lucht.

Dus moeten uw zendingen snel en betrouwbaar geleverd worden in bijvoorbeeld Moskou? Aarzel dan niet en neem contact met ons op, we sturen u binnen een uur een op maat gemaakte offerte. Moskou - Luchtvracht Rusland - TTS TransAir

U doet zaken met een betrouwbare luchtvrachtagent, TTS TransAir is namelijk aangesloten bij Air Cargo Netherlands. Daarbij is TTS TransAir een IATA erkende en aangesloten luchtvrachtagent en zijn we ook nog eens  ISO9001 gecertificeerd en beschikken wij over de AEOS en AEOC vergunning. Maar bovenal is het prettig dat u zaken doet met vaste contactpersonen die weten waar ze het over hebben.

Kenmerken voor luchtvracht Rusland:

  • Centrale ligging tussen Amsterdam Schiphol & Düsseldorf Airport
  • Snelle doorlooptijden (AEOS & AEOC gecertificeerd en erkend luchtvrachtagent)
  • Kennis en ervaring in Import en Export naar Rusland
  • Voor- en natransporten (nationaal/internationaal) over de weg en water.
  • Een vast contactpersoon in Nederland die uw belangen behartigd.
  • Complete Douane afhandeling

 

Luchtvracht naar Rusland nodig? Geen probleem voor TTS TransAir®

Onze eigen Customs afdeling regelt voor u alle zaken rondom import- en export met bijbehorende douane papieren. Wij komen de door u gemaakte afspraken met uw klant na, betrouwbaar, kosten efficiënt en zonder problemen! Door ons te kiezen als uw logistieke partner voor IATA - Luchtvrachtexpediteurluchttransport naar Rusland ervaart niet alleen u maar ook uw handelspartner de betrouwbaarheid van onze afspraken.

Wilt u graag het verschil weten tussen een luchtvrachtzending en transport naar Rusland met de vrachtwagen? Dat kan, geef dit even aan bij uw offerte aanvraag!


Contact

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? U kunt met al uw luchtvracht vragen terecht bij ons. Ook informeren wij u graag snel en direct over de luchtvracht tarieven naar Rusland. Wilt u direct meer informatie? Neem telefonisch contact met ons op. Liever een offerte via mail? Vul dan ons formulier in en u ontvangt van ons snel en een vrijblijvende offerte!


Worldwide Air Freight Specialists

Meer weten over TTS TransAir? Of bent u benieuwd wat uw luchtvrachtzending zou kosten? Wilt u weten hoe snel uw zending in bijvoorbeeld China kan zijn? Of heeft u een andere vraag? Neem contact met ons op en we beloven dat we u niet teleur gaan stellen. Online een offerte aanvragen kan natuurlijk ook!