Luchttransport Verre Oosten

Luchtvracht transport naar het Verre Oosten

Groeiende economieën en grote afzetmarkten zorgen ervoor dat landen in het verre oosten voor verschillende Nederlandse ondernemers aantrekkelijk zijn om actief aan deel te nemen. Een probleem zou kunnen zijn dat het een tijdrovende klus is om goederen snel op plaats van bestemming te krijgen. TTS TransAir is de oplossing, wij regelen voor u het gehele logistiek proces van deur tot deur. Waar dan ook ter wereld!

TTS TransAir is een IATA (International Air Transport Association), tevens een AEO-F gecertificeerde Douane Expediteur en een Erkend Luchtvrachtagent. Hierdoor loopt uw vracht geen onnodig tijdverlies op. Onze douane specialisten maken in eigen huis de benodigde exportdocumenten en airwaybills op. We helpen u te voldoen aan alle import en export eisen voor de diverse landen in het Verre Oosten. Hoeft u niet direct over uw goederen te beschikken? Dan kunt u ook voor tijdelijke opslag terecht bij TTS TransAir. Daarnaast kunnen wij u ook verschillende ‘value added services’ aanbieden.Luchtvracht Verre Oosten

  • Time Definite Services Amsterdam Schiphol & Dusseldorf Airport
  • Door to Door service van Import / Export / Cross Trades
  • Alle bestemmingen in het Verre Oosten zijn voor ons bereikbaar
  • Douane specialist, wij komen niet voor verassingen te staan
  • De luchttransporteur voor al uw goederen naar het Verre Oosten

 


Omdat snelheid van belang is verzorgen wij uw luchttransport naar het Verre Oosten

Transport bestemmingen luchtvracht verre oostenTTS TransAir staat niet alleen garant voor snel luchtvervoer van uw transport maar ook regelen wij het vrachtvervoer van en naar het vliegveld. Door ons grote internationale netwerk kunnen wij optimale afstemming aanbieden zodat uw transport niet stil komt te staan. Of het nu gaat om kleine of grote partijen goederen u krijgt altijd een passend voorstel.

 

 

 

Wij kunnen uw luchtvracht onder andere vervoeren naar:

 

Contact

Hebt u goederen die geleverd of opgehaald moeten worden in een land gelegen in het Verre Oosten, neem dan gerust contact met ons op. U krijgt zo snel mogelijk een passend voorstel. Ook voor vragen over onze diensten kunt u ons bereiken. Wij beantwoorden graag uw vragen.


Worldwide Air Freight Specialists

Meer weten over TTS TransAir? Of bent u benieuwd wat uw luchtvrachtzending zou kosten? Wilt u weten hoe snel uw zending in bijvoorbeeld China kan zijn? Of heeft u een andere vraag? Neem contact met ons op en we beloven dat we u niet teleur gaan stellen. Online een offerte aanvragen kan natuurlijk ook!