Luchtvracht Cambodja

Wij weten wat er bij luchtvracht Cambodja komt kijken.

Het regelen van luchtvervoer naar Cambodja is voor vele geen dagelijkse klus. Daarnaast komt er bij luchtvracht transport veel kijken. Voor- en na transport moeten geregeld worden, en ook alle douane documenten moeten op orde zijn. TTS TransAir is de ervaren expediteur die het gehele transport traject van u kan overnemen. Exporteren naar Cambodja is voor u nog nooit zo eenvoudig geweest. Met slechts één telefoontje kunt u het transport proces in gang zetten. Wij regelen dan voor u het gehele luchtvracht traject naar Cambodja. Door ons wereldwijde netwerk van Luchtvracht transport naar Cambodjatransporteurs is dan ook geen uithoek in Cambodja onbereikbaar.

  • Time Definite Services: 24 / 48 / 72 uur naar Cambodja
  • Luchtvracht transport via Amsterdam Schiphol Airport of Düsseldorf Airport
  • AEO-F gecertificeerd, IATA Member en Erkend Luchtvrachtagent
  • Value Added Services
  • Warehousing mogelijkheden

 

Transport naar Cambodja kent geen geheimen voor ons.

Transportlading onderweg naar CambodjaTTS TransAir snapt de belangen van het nakomen van uw transport afspraken. Essentieel is het dan ook dat u erop kunt vertrouwen dat er binnen de gestelde deadline geleverd wordt. Wij kunnen uw luchtvracht naar Cambodja efficiënt laten verlopen.

Onze eigen Customs afdeling regelt alle benodigde douane documenten voor uw transport naar Cambodja. Dit tezamen met ons uitgebreide en wereldwijde agenten netwerk kunnen wij efficiënte aansluitingen regelen tussen de transport via de weg (na- en voor transport) met de vluchttijden van de juiste luchtvaartmaatschappijen.

U doet zaken met een betrouwbare partner

TTS TransAir is een door de Nederlandse Marechaussee aangemerkte Erkende Luchtvracht agent. Daarnaast zijn wij ISO9001 gecertificeerd en lid van IATA, (International Air Transport Association) hierdoor kunnen wij rechtstreeks zaken doen met de luchtvaartmaatschappijen. Dit zorgt niet alleen voor zeer scherpe luchtvracht tarieven, maar ook voor korte communicatielijnen.

Contact

Benieuwd naar de levertijden en bijbehorende luchtvracht tarieven voor transport naar Cambodja? U kunt ons offerte formulier invullen en u krijgt zo spoedig mogelijk bericht van ons. Heeft u liever direct een prijsopgave met levertijden, neem dan telefonisch contact met ons op.


Worldwide Air Freight Specialists

Meer weten over TTS TransAir? Of bent u benieuwd wat uw luchtvrachtzending zou kosten? Wilt u weten hoe snel uw zending in bijvoorbeeld China kan zijn? Of heeft u een andere vraag? Neem contact met ons op en we beloven dat we u niet teleur gaan stellen. Online een offerte aanvragen kan natuurlijk ook!