Luchtvracht China

Luchtvracht naar China, wij regelen het voor u

China geldt als een groot export/import land voor Nederlandse ondernemingen. Een wereld economie wat zowel vanwege de grote afzetmarkt  als vanwege de lage productieprijzen een land is waar veel mee wordt gehandeld. Wanneer u echter transport naar China regelt merkt u wat daar allemaal bij komt kijken. TTS TransAir kan het hele transport proces voor u uit handen nemen. Luchtvracht naar China - Shanghai cityVoor het wereldwijde netwerk, waar TTS TransAir over beschikt, is geen plaats in China onbereikbaar. Ook voor alle benodigde export/import documenten wordt gezorgd zodat uw luchtvracht geen vertraging oploopt.

  • Time Definite Services: 24 / 48 / 72 uur naar China
  • Centraal gelegen, luchtvracht transport via Amsterdam Schiphol Airport of Düsseldorf Airport
  • AEO-F gecertificeerd, IATA Member en Erkende Luchtvrachtagent
  • Value Added Services
  • Import/ Export en Cross trades naar China

 

 

Uw luchtvracht vanuit of naar China is onze zorg

Luchtvracht vliegtuig in ChinaWanneer u zaken doet met een bedrijf in China wilt u er van op aan kunnen dat de gemaakte afspraken na gekomen worden. TTS TransAir beschikt over een AEO-F en ISO9001 certificaat en is daarnaast een “erkende luchtvrachtagent” hierdoor wordt er tijdens het transport geen onnodige tijd verloren. Wij zijn ook lid van IATA (International Air Transport Association), waardoor wij rechtstreeks zaken kunnen doen met de luchtvaartmaatschappijen. Onze eigen customs afdeling heeft de kennis en ervaring met betrekking tot de vereiste transportdocumenten en de wet- en regelgeving in China. Wij komen dan ook niet voor onverwachte verassingen te staan. Wij kunnen u snelle transporttijden en betrouwbare service bieden voor goederentransport naar China.

 

 

Contact

Heeft u transport China als bestemming dan zijn wij uw ideale logistieke partner.  Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Wij kunnen uw transport naar China efficiënt laten verlopen. Vul geheel vrijblijvend ons offerte formulier in en u krijgt zo spoedig mogelijk een transport offerte. Heeft u liever direct een prijsopgave met aflever mogelijkheden voor luchtvracht China, neem dan telefonisch contact met ons op.


Worldwide Air Freight Specialists

Meer weten over TTS TransAir? Of bent u benieuwd wat uw luchtvrachtzending zou kosten? Wilt u weten hoe snel uw zending in bijvoorbeeld China kan zijn? Of heeft u een andere vraag? Neem contact met ons op en we beloven dat we u niet teleur gaan stellen. Online een offerte aanvragen kan natuurlijk ook!