Luchtvracht Hong Kong

Luchtvracht Hong Kong bij ons in goede handen

Wanneer u afspraken heeft gemaakt over het importeren of exporteren van producten kan dit tijdsdruk voor u opleveren. De producten dienen op tijd binnen te komen anders kan het werk stil komen te liggen. Bij het regelen van transport heeft u dan ook het liefst een luchtvracht expediteur die snel en betrouwbaar kan leveren, zodat de productie niet stil komt te liggen. TTS TransAir kan voor u het gehele transport proces van u overnemen. Wij regelen voor u de na- en voor transporten, het luchtvracht transport, transport documenten en de douane afhandeling. Luchtvracht van of naar Hong Kong is voor u nog nooit zo makkelijk geweest.

  • Luchtvracht transport ook naar Hong KongTime Definite Services: 24 / 48 / 72 uur naar Hong Kong
  • Voor transport van complete of deelpartijen
  • AEO-F gecertificeerd en “erkende luchtvrachtagent”
  • Warehousing faciliteiten in Nederland
  • Import/ Export en Cross trades naar Hong Kong
  • IATA Member

 

 

Een zorgeloos Hong Kong transport

Goederen klaar voor vertrek met Luchtvracht naar Hong KongBij transport of luchtvracht naar of vanaf Hong Kong komen veel zaken kijken. Bijvoorbeeld de wet en regelgeving met betrekking tot import/export van goederen. Onze interne customs afdeling beschikt over alle kennis van zaken om goederen zonder vertraging naar plek van bestemming te krijgen. TTS TransAir is tevens AEO-F gecertificeerd en heeft de status van erkende luchtvrachtagent. Ook zijn wij IATA Member waardoor wij rechtstreeks met luchtvaartmaatschappijen zaken doen. Bij ons bent u verzekerd van een efficiënt transport, snelle communicatie en scherpe luchtvrachttarieven. Wij werken met een wereldwijd netwerk van betrouwbare (luchtvracht) agenten waardoor wij een optimaal logistieke tijdsplanning kunnen opstellen, hierdoor zijn wij tijds efficiënt en kosten besparend. Uiteraard hebben wij in Hong Kong ook een vertegenwoordiging.

 

Contact

Laat TTS TransAir uw transport naar Hong Kong verzorgen. Benieuwd naar de snelheid van ons luchtvrachten? Vult u dan direct ons offerteformulier in, u krijgt dan altijd binnen enkele uren van ons een passend voorstel verassingen te staan. Heeft u liever direct een prijs op maat met transittijden, neem dan telefonisch contact met ons op.


Worldwide Air Freight Specialists

Meer weten over TTS TransAir? Of bent u benieuwd wat uw luchtvrachtzending zou kosten? Wilt u weten hoe snel uw zending in bijvoorbeeld China kan zijn? Of heeft u een andere vraag? Neem contact met ons op en we beloven dat we u niet teleur gaan stellen. Online een offerte aanvragen kan natuurlijk ook!