Luchtvracht Indonesië

Luchtvracht Indonesië; alle zaken door één partij geregeld

Bij het regelen van transport naar Indonesië komt meer kijken dan alleen het krijgen van een betrouwbare en vakkundige bestuurder, ook al het papierwerk moet geregeld worden. Om dit allemaal Luchtvracht naar Indonesië - Jakartate regelen kan veel kostbare tijd kosten, terwijl de goederen wel het liefst zo snel mogelijk geleverd moeten worden. TTS TransAir kan voor u het gehele transport traject regelen. Wij verzorgen voor u de na- en voor transporten, de luchtvracht, import/export documenten en zorgen voor de douane afhandeling.

  • Time Definite Services: 24 / 48 / 72 uur naar Indonesië
  • Luchtvracht via Amsterdam Schiphol Airport of Düsseldorf Airport
  • Warehousing faciliteiten in Nederland en Indonesië
  • Alle benodigde douanepapieren
  • Import / Export en Cross trades naar Indonesië

 

Transport naar Indonesië wij nemen het gehele transport van u over

Luchtvracht naar Indonesie, ruim fotoWanneer u transport afspraken heeft staan met een bedrijf in Indonesië wilt u ervan op aan kunnen dat deze ook nagekomen worden. Het is daarbij fijn om te weten dat u een logistieke partner kunt kiezen die al uw zorgen uit handen neemt en weet wat er bij luchtvracht naar Indonesië komt kijken. Door ons wereldwijde agenten netwerk kunnen wij goederen leveren in elk stad en plaats in Indonesië. Daarbij zorgt onze eigen douane afdeling dat de goederen worden voorzien van de juiste documenten zodat bij de douane afhandeling geen tijdsverlies opgelopen wordt. Ook voor transporten vanaf Indonesië zijn wij uw transport partner.

Betrouwbaarheid staat voorop!

U wilt er graag zeker van zijn dat u zaken doet met een luchtvrachtexpediteur die weet waar ze het over hebben. Wij zijn naast ISO9001 gecertificeerd ook door de Nederlandse Marechaussee aangemerkt als Erkend Luchtvrachtagent en door de Nederlandse Douane AEO-F gecertificeerd. Door ons lidmaatschap van IATA (International Air Transport Association) kiest u voor een bedrijf waar kwaliteit tegen concurrerende luchtvrachttarieven voorop staat.

Contact

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden die TTS TransAir u kan bieden? U kunt uw wensen kenbaar maken via ons offerteformulier en u ontvangt binnen enkele uren een passen voorstel met transittijden. Heeft u echter een spoedzending en wilt u direct weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan telefonisch contact met ons op en we zullen direct kijken wat er mogelijk is.


Worldwide Air Freight Specialists

Meer weten over TTS TransAir? Of bent u benieuwd wat uw luchtvrachtzending zou kosten? Wilt u weten hoe snel uw zending in bijvoorbeeld China kan zijn? Of heeft u een andere vraag? Neem contact met ons op en we beloven dat we u niet teleur gaan stellen. Online een offerte aanvragen kan natuurlijk ook!