Luchtvracht Japan

Luchtvracht van of naar Japan? Laat ons het gehele proces regelen.

Wanneer Japan voor uw onderneming kansen biedt, is het kiezen van een betrouwbare transportpartner om goederen tussen Nederland en Japan te vervoeren van groot belang. Bij transport dient u, maar ook u zakelijke partner, te kunnen vertrouwen op een transporteur die weet wat er allemaal bij transport naar Japan komt kijken. TTS TransAir heeft alle kennis om luchtvracht naar Japan te organiseren in huis. U als ondernemer kunt zich dan concentreren op de zakelijke contacten, terwijl wij de luchtvracht regelen. Niet alleen regelen wij de inzet van de transporteurs, via de weg en de lucht, ook regelen wij de transportdocumenten en de douanepapieren.Vrachtvlucht naar Japan - Tokyo City

  • Luchtvracht naar Japan via Amsterdam Schiphol Airport of Düsseldorf Airport
  • Value Added Services
  • AEO-F gecertificeerd en “erkende luchtvrachtagent”, tevens IATA Member
  • Alle benodigde douanepapieren
  • Import/ Export en Cross trades naar Indonesië
  • Vast Nederlands contactpersoon

 

Transport naar Japan kost u weinig werk

Goederen laden vrachtvlucht JapanBij transport komt veel wet en regelgeving kijken. Dit geldt zeker als het gaat om intercontinentaal transport naar Japan. TTS TransAir heeft de kennis, over de wet en regelgeving voor het importeren of exporteren van uw goederen van of naar Japan, in-house. Onze customs afdeling regelt alle benodigde documenten, hierdoor komt het transport niet stil te staan en zijn wij instaat om ook bij spoed uw transport op tijd te leveren. U of uw zakelijkpartner krijgen de goederen geleverd op afgesproken plaats, TTS TransAir kan elke plaats in Japan bereiken. Dat wij de aangewezen partner zijn voor luchtvracht Japan blijkt wel uit de brede certificeringen die TTS TransAir in huis hebben: ISO9001, AEO-F Gecertificeerd, Erkend Luchtvrachtagent en volwaardig IATA member.

 

 

Contact

Kiest u voor een betrouwbare transportpartner die u goederen kan afleveren op afgesproken datum? TTS TransAir is de transportpartner voor goederen met als eindbestemming Japan. Wanneer u ons offerteformulier invult ontvangt u binnen enkele uren een reactie. Liever direct informatie?  U kunt ons ook telefonisch benaderen.


Worldwide Air Freight Specialists

Meer weten over TTS TransAir? Of bent u benieuwd wat uw luchtvrachtzending zou kosten? Wilt u weten hoe snel uw zending in bijvoorbeeld China kan zijn? Of heeft u een andere vraag? Neem contact met ons op en we beloven dat we u niet teleur gaan stellen. Online een offerte aanvragen kan natuurlijk ook!