Luchtvracht Maleisië

Uw luchtvracht transport naar Maleisië bij ons in goede handen.

Luchtvracht naar Maleisië - Kuala LumpurTransport naar Maleisië regelen klinkt als een complexe zaak en dat is het ook. Behalve dat de afstand tussen Nederland en Maleisië duizenden kilometers is, dient er ook voor export- en douane documenten gezorgd te worden. TTS TransAir heeft ervaring met het regelen van transport via de weg en lucht, en weet wat er bij transport naar Maleisië komt kijken.  Wij kunnen uw goederen vlekkeloos laten vervoeren van of naar Maleisië.

  • Time Definite Services: 24 / 48 / 72 uur
  • Kennis over import en export Maleisie
  • Volledig transport incl. voor- en na transporten
  • Altijd een aanspreekpunt met een vast contactpersoon in Nederland
  • AEO-F Gecertificeerd, IATA Member en Erkend Luchtvrachtagent

 

 

Zonder kopzorgen een luchtvracht van of naar Maleisië geregeld

Luchtvracht vliegtuig naar MaleisiëU wilt zich als ondernemer niet langer dan nodig is bezighouden met de wetten en regels die gelden bij het exporteren of importeren van goederen. Wanneer u kiest voor TTS TransAir als expediteur voor uw transport van of naar Maleisië, weet u dat u daar geen omkijken naar heeft. Het gehele vervoer en bijbehorende zaken regelen wij voor u. De enige vraag die u aan ons hoeft te stellen is, wanneer kunnen wij de goederen leveren en wat zijn de verbonden kosten hieraan? Wij houden ons dan bezig met de gehele transportketen. Een geheel transport op maat? Met slechts één telefoontje kunnen wij het transport al in gang zetten.

Fijn om te weten is ook dat TTS TransAir een door de Nederlandse Marechaussee Erkend Luchtvrachtagent is. Ook zijn wij ISO9001 en AEO-F gecertificeerd. Om het verhaal compleet te maken zijn wij officieel IATA member, zo bent u verzekerd van een professionele luchtvracht partner die rechtstreeks met de luchtvaartmaatschappijen zaken doet. Naast een garantie op kwaliteit een garantie op de beste luchtvracht tarieven.

Contact

Benieuwd naar de kosten en de transittijden die wij u kunnen bieden voor transport naar Maleisië? Als u ons offerte formulier invult krijgt u binnen enkele uren een offerte op maat toegestuurd. Geen tijd te verliezen? Ook kunnen wij u telefonisch te woord staan, en zullen we alle informatie inzake transport naar Maleisië direct aan u voorleggen.


Worldwide Air Freight Specialists

Meer weten over TTS TransAir? Of bent u benieuwd wat uw luchtvrachtzending zou kosten? Wilt u weten hoe snel uw zending in bijvoorbeeld China kan zijn? Of heeft u een andere vraag? Neem contact met ons op en we beloven dat we u niet teleur gaan stellen. Online een offerte aanvragen kan natuurlijk ook!