Luchtvracht Singapore

Zorgeloos uw luchtvracht naar Singapore.

Intercontinentaal handelen gebeurt steeds meer op grote schaal. Met het toenemende aantal luchtvrachten is de hele wereld binnen handbereik, en kunnen uw goederen snel en betrouwbaar naar de andere kant van de wereld vervoerd worden. Dit geld ook voor goederen van of naar Singapore. Om de bestemming met de goederen te bereiken dient er echter meer dan alleen vervoer Singapore bereikbaar met luchtvracht transportgeregeld te worden. TTS TransAir neemt graag het transport van u over en zorgt naast vervoer ook voor de juiste transportdocumenten. Wij weten wat er allemaal nodig is om uw producten te exporteren naar Singapore.

  • Time Definite Services: 24 / 48 / 72 uur Amsterdam Schiphol Airport en Düsseldorf Airport
  • IATA Member, AEO-F gecertificeerd en Erkend Luchtvrachtagent
  • We verzorgen ook alle transportdocumenten
  • Volledig transport incl. voor- en na transporten
  • Ook uw transport vanaf Singapore is bij ons in goede handen
  • Vaste Nederlandse contactpersonen

 

Wij verzorgen het gehele traject voor transport Singapore

Singapore Airlines Cargo luchtvracht oplossingenWanneer u levering afspraken maakt met uw klant in Singapore wilt u een transportpartner die deze afspraken kan nakomen. TTS TransAir beschikt over een wereldwijd agenten netwerk en een interne customs afdeling voor de opmaak van de benodigde douane- en exportdocumenten. Uiteraard verzorgen wij ook de voor- en na transporten van en naar de luchthavens, luchtvracht vervoer en regelen wij de volledige douaneafhandeling. Een logistieke keten waarvan optimaal gebruik kan worden gemaakt, waardoor de afspraken met uw zakenpartner in Singapore nagekomen kunnen worden. Uiteraard kunnen wij ook voor transporten vanuit Singapore een zorgeloos transport voor u regelen.

Onze certificaten zijn  voor u een garantie

Naast onze status als Erkend Luchtvrachtagent zijn wij AEO-F en ISO9001 gecertificeerd. Ook zijn wij IATA Member waardoor wij rechtstreeks zaken kunnen doen met de luchtvaartmaatschappijen. Hierdoor worden de lijnen kort en bent u verzekerd van het beste luchtvracht tarief.

Contact

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw transport van of naar Singapore? Geef uw wensen door via ons offerte en we zullen u binnen enkele uren een offerte om maat verzenden. Heeft u een spoedklus naar Singapore en wilt u liever zo snel mogelijk informatie? Neem dan telefonisch contact met ons op.


Worldwide Air Freight Specialists

Meer weten over TTS TransAir? Of bent u benieuwd wat uw luchtvrachtzending zou kosten? Wilt u weten hoe snel uw zending in bijvoorbeeld China kan zijn? Of heeft u een andere vraag? Neem contact met ons op en we beloven dat we u niet teleur gaan stellen. Online een offerte aanvragen kan natuurlijk ook!