Luchtvracht Taiwan

Luchtvracht naar Taiwan snel voor u geregeld.

Bij een transport naar Taiwan komen vele zaken kijken. Niet alleen moeten u goederen via wegtransport en luchttransport vervoerd worden, ook invoer of uitvoer documenten moeten in orde zijn. Bij ons heeft u hier echter geen omkijken naar, want wij regelen hete gehele transport naar of vanaf Taiwan voor u. Dankzij onze uitgebreide transportnetwerk en interne kennis en kunde over alle invoer en uitvoer regels, is geen plek voor ons onbereikbaar. Het enige wat u hoeft te doen om uw goederen onderweg te krijgen is contact met ons op Luchtvracht naar Taiwan - Taipeite nemen.

  • Time Definite Services: 24 / 48 / 72 uur Amsterdam Schiphol Airport en Düsseldorf Airport
  • Deel- en groupage transport
  • We verzorgen de uitvoerdocumenten
  • Value Added Services, en tijdelijke warehousing in Nederland mogelijk
  • Ook voor zendingen vanaf Taiwan
  • IATA Member , ISO9001 en AEO-F gecertificeerd

Betrouwbaar lucht transport naar Taiwan.

Laden luchtvracht TaiwanVoor uw onderneming is het van belang dat u een expediteur kiest die weet wat voor u onderneming belangrijk is. Onze jarenlange ervaring op het gebied van transport en de extra services die wij kunnen bieden, zorgen ervoor dat niet alleen u maar ook uw klant zeer tevreden is. Of het hierbij nu gaat om een eenmalige opdracht of veelvuldige transport naar Taiwan, wij staan voor u klaar.

Wij verzorgen de voor- en na transporten, luchtvracht vervoer naar Taiwan en de transportdocumenten. Voor ons kennen de wet- en regelgeving voor het importeren of exporteren van goederen geen geheimen. Onze customs afdeling handelt alle transport gerelateerde zaken zoals douaneafhandeling af.

Daarnaast zijn wij IATA Member, AEO-F gecertificeerd en geregistreerd als Erkend Luchtvrachtagent, voor u een garantie dat u uw luchtvracht naar Taiwan met een gerust hart aan ons uitbesteden. Uiteraard hebben wij ook een lokale vertegenwoordiging in Taiwan.

Contact

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw transport van of naar Taiwan? U kunt uw wensen kenbaar maken via ons offerteformulier. We zullen u dan binnen enkele uren een offerte om maat verzenden. Als u liever direct een prijsopgave wilt hebben met transittijden, neem dan telefonisch contact met ons op.


Worldwide Air Freight Specialists

Meer weten over TTS TransAir? Of bent u benieuwd wat uw luchtvrachtzending zou kosten? Wilt u weten hoe snel uw zending in bijvoorbeeld China kan zijn? Of heeft u een andere vraag? Neem contact met ons op en we beloven dat we u niet teleur gaan stellen. Online een offerte aanvragen kan natuurlijk ook!