Luchtvracht Thailand

Transport naar Thailand, wij zijn de specialist die u zoekt.

Thailand is voor veel globetrotters een land wat hoog op het verlanglijstje staat. Maar niet alleen als vakantieland is Thailand in trek, ook voor ondernemers is Thailand een interessante markt. Luchtvracht van of naar Thailand is dan ook geen onbekende vraag voor ons. Bent u opzoek naar een specialist die producten of goederen naar Thailand kan transporteren? TTS TransAir kan het hele logistieke traject voor u verzorgen. Wij regelen namelijk niet alleen de trucking van en naar de luchthavens, maar ook bijbehorende documenten zoals de export- en douane documenten. Uiteraard geld dit ook voor transporten vanaf Thailand naar NederlandLuchtvracht transporteren naar Thailand - Bangkok

  • Via luchtvracht zijn u goederen snel in Thailand
  • Warehousing mogelijkheden in Nederland en in Thailand
  • Door to Door service van Import / Export / Cross Trades
  • Wereldwijd netwerk van transportpartners
  • Een vast aanspreekpunt in Nederland
  • AEO-F gecertificeerd en IATA Member

 

 

Breid uw business uit met luchtvracht naar Thailand

Laden luchtvracht Taiwan

Wanneer u als ondernemer onderzoekt waar nieuwe kansen liggen is het niet ondenkbaar dat u hierbij aan Azië en aan Thailand denkt. Wanneer daar transport bij komt kijken is het handig om een transport partner te hebben die dit efficiënt voor u kan regelen. TTS TransAir beschikt over een wereldwijd agenten netwerk. Niet alleen kiest u dan voor een partner die uw goederen op elke plek in Thailand kan afleveren, ook kiest u dan voor snelle transittijden. Met onze in-house customs afdeling kunnen wij u alle benodigde documenten verzorgen, om uw import of export zo efficiënt mogelijk te laten verlopen. Het enige wat u hoeft te doen is contact op nemen met één van onze air cargo managers.

Contact

Benieuwd hoe snel transport Thailand kan bereiken en welke kosten hieraan zijn verbonden. Als u ons contactformulier invult ontvangt u al binnen enkele uren een offerte op maat. Wilt u liever direct een prijsopgave voor transport naar Thailand? Neem dan telefonisch contact met ons op, dan zullen wij u graag ter woord staan.


Worldwide Air Freight Specialists

Meer weten over TTS TransAir? Of bent u benieuwd wat uw luchtvrachtzending zou kosten? Wilt u weten hoe snel uw zending in bijvoorbeeld China kan zijn? Of heeft u een andere vraag? Neem contact met ons op en we beloven dat we u niet teleur gaan stellen. Online een offerte aanvragen kan natuurlijk ook!