Luchtvracht Vietnam

Luchtvracht van of naar Vietnam nodig? Wij regelen het voor u.

Bent u opzoek naar een luchtvracht expediteur die ook kan leveren aan uw klanten in Vietnam? Wij verzorgen meer dan alleen uw transporten naar Vietnam. Voor het exporteren van goederen zijn ook verschillende douane en/of export documenten nodig. Omdat wij u niet met deze zaken willen belasten, verzorgen wij ook alle douane en exportdocumenten die bij een transport naar Vietnam komen kijken. Zo kunt u zich bezighouden met het werk waar u goed in bent,  terwijl wij het gehele transport voor u regelen.Luchtvracht transporten naar Vietnam - Hanoi

  • Warehousing mogelijkheden in Nederland en lokaal in Vietnam
  • Time Definite Services: 24 / 48 / 72 uur naar Vietnam
  • Door to Door service van Import / Export / Cross Trades
  • Wereldwijd agenten netwerk
  • Een vast Nederlands aanspreekpunt
  • IATA member en AEO-F gecertificeerd

 

Snel u luchtvracht Vietnam geregeld.

Cargo met luchtvracht naar VietnamOm uw goederen te transporteren van Nederland naar Vietnam hoeft u enkel alleen ons te contacteren, TTS TransAir regelt de rest voor u. Wij maken hiervoor gebruik van ons wereldwijde transporteurs netwerk, waardoor wij voor een efficiënte verbinding via wegtransport en luchtvracht vervoer kunnen verzorgen. Daarnaast zijn wij AEO-F gecertificeerd, IATA Member en Erkend Luchtvrachtagent. De douane erkent ons als een betrouwbare partner hierdoor kunnen wij uw luchtvracht Vietnam nog sneller voor u afhandelen.

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen m.b.t. transport van of naar Vietnam? Als u ons contactformulier invult ontvangt u al binnen enkele uren een offerte op maat. Wilt u liever direct een prijsopgave voor luchtvracht van of naar Vietnam? Neem dan telefonisch contact met ons op, wij zullen u dan direct voorzien van een transport offerte op maat.

 


Worldwide Air Freight Specialists

Meer weten over TTS TransAir? Of bent u benieuwd wat uw luchtvrachtzending zou kosten? Wilt u weten hoe snel uw zending in bijvoorbeeld China kan zijn? Of heeft u een andere vraag? Neem contact met ons op en we beloven dat we u niet teleur gaan stellen. Online een offerte aanvragen kan natuurlijk ook!