Luchttransport Zuid-Amerika

Luchtvracht transporteur naar Zuid-Amerika

U heeft een nieuwe order binnen en moet uw goederen vervoeren naar een land in Zuid-Amerika. Een belangrijke keuze hierbij is het kiezen van een transporteur die zowel betrouwbaar is als één die kan leveren op het afgesproken moment. Bij TTS Transair is dit een vanzelfsprekendheid. Als AEO-F gecertificeerde  luchtvracht expediteur zijn wij tevens een “erkende luchtvrachtagent”. Zowel uw luchtvracht als wegvervoer van en naar uw bestemming worden door TTS Transair geregeld.

De snelheid van luchttransport samen met het wereldwijde netwerk van TTS Transair zorgt ervoor dat niet alleen u tevreden bent over de kwaliteit, service en stiptheid van de levering maar ook uw klant. We doen er dan ook alles aan om uw goederen in Zuid-Amerika te leveren zoals afgesproken. Transporten naar Zuid-Amerika kennen geen verassingen voor ons.Luchtvracht Zuid-Amerika

  • Centrale ligging tussen Amsterdam Schiphol & Dusseldorf Airport
  • Time Definite Services: 24 / 48 / 72 uur
  • AEO-F gecertificeerd
  • Value Added Services
  • Kennis over Import en Export van en uit Zuid-Amerika
  • Alle bestemmingen in het Zuid-Amerika zijn mogelijk
  • Voor- en natransporten (nationaal/internationaal) over de weg en water.
  • Altijd een aanspreekpunt met een vast contactpersoon in Nederland

 

Importeren of Exporteren naar Zuid-Amerika, wij regelen het.

Goederen met Luchtvracht naar Zuid-AmerikaTTS Transair beschikt over een eigen customs afdeling. Onze specialisten op het gebied van export en import met betrekking tot luchtvracht zorgen ervoor dat uw goederen geen vertraging oplopen tijdens het transport naar Zuid-Amerika. Door onze kennis en ervaring weten we aan welke luchttransporteisen voldaan moet worden, zodat ongeacht de grootte van uw zending we probleemloos het transport geheel volgens afspraak kunnen leveren.

Met luchtvracht kunnen wij o.a. de volgende bestemmingen in Zuid-Amerika bereiken.

Contact

Heeft u goederen die u naar een land in Zuid-Amerika moet vervoeren? Neem dan gerust contact met ons op en u krijgt van ons een passend voorstel. Wij zijn telefonisch te bereiken of u kunt ook ons transport offerte formulier invullen. Wij zullen u voorzien van een passend voorstel.


Worldwide Air Freight Specialists

Meer weten over TTS TransAir? Of bent u benieuwd wat uw luchtvrachtzending zou kosten? Wilt u weten hoe snel uw zending in bijvoorbeeld China kan zijn? Of heeft u een andere vraag? Neem contact met ons op en we beloven dat we u niet teleur gaan stellen. Online een offerte aanvragen kan natuurlijk ook!