Luchtvracht Argentinië

Wij weten wat er bij een luchtvracht naar Argentinië komt kijken

Of u nu goederen moet exporteren naar Buenos Aires, Cordoba, Mendoza  of moet importeren naar Nederland, TTS TransAir kan voor u het gehele proces van A tot Z regelen. Bij internationaal transport via de weg en de lucht zijn er verschillende obstakels waar rekening mee gehouden moeten worden. TTS TransAir regelt alle zaken die bij het transport naar Argentinië komt kijken voor u, van trucking van en naar de luchthavens tot de douane afhandeling. Met ons wereldwijde agenten netwerk kunnen wij u goederen afleveren in elke uithoek van Argentinië. Luchtvracht Argentinië, voor de één een uitdaging, voor ons dagelijks werk.

  • Luchtvracht naar Argentinie - Buenos AiresCentraal gelegen tussen Schiphol Amsterdam Airport (AMS) en Düsseldorf Airport (DUS)
  • Transport van Deur-tot Deur geregeld.
  • Eigen customs afdeling, voor afhandeling douane zaken
  • Erkende luchtvrachtagent, AEO-F gecertificeerd
  • Warehousing en Value Added services
  • Ook voor import vanuit Argentinië
  • Aantrekklijke luchtvracht tarieven Argentinië

 

Transport naar Argentinië levert ons geen stress op

Goederentransport via luchtvracht naar ArgentiniëWij snappen als geen andere de belangen die een rol spelen bij luchtvracht van of naar Argentinië. U wilt dan ook het liefst een logistieke partner kiezen die ervaring heeft op het gebied van luchtvracht. Onze ISO9001, AEO-F certificering en onze status als “erkend luchtvrachtagent” is voor u een garantie dat u gebruik maakt van een luchtvracht expediteur die weet waar ze het over hebben. Naast onze certificeringen heeft TTS TransAir de benodigde ervaring en de beschikking over een wereldwijd agenten netwerk om uw goederen snel en betrouwbaar te leveren.

Contact

Benieuwd naar de mogelijkheden die wij u kunnen aanbieden voor een transport van of naar Argentinië? U kunt ons contactformulier invullen, dit duurt nog geen 2 minuten. Wilt u direct een prijsopgave en de transittijden weten? Neem dan telefonisch contact met ons op. Onze luchtvrachtspecialisten kunnen u dan direct voorzien van de gevraagde informatie betreffende een transport naar of vanaf Argentinië.


Worldwide Air Freight Specialists

Meer weten over TTS TransAir? Of bent u benieuwd wat uw luchtvrachtzending zou kosten? Wilt u weten hoe snel uw zending in bijvoorbeeld China kan zijn? Of heeft u een andere vraag? Neem contact met ons op en we beloven dat we u niet teleur gaan stellen. Online een offerte aanvragen kan natuurlijk ook!