Luchtvracht Brazilië

De specialist voor luchtvracht van en naar Brazilië

Bij een transport naar Brazilië komt veel kijken. Het liefst heeft u daarom een logistieke partner die alle zaken betreffende de luchtvracht Brazilië voor u kunt regelen. TTS TransAir regelt het gehele proces van douane afhandeling tot het deur-tot deur vervoer. Als erkende luchtvracht expediteur hebben wij jarenlange ervaring op het gebied van transport en door ons wereldwijde agenten netwerk weet u zeker dat een transport naar Brazilië tijdig en volgens afspraak geleverd wordt.

Luchtvracht BraziliëOnze interne customs afdeling heeft alle kennis en expertise op het gebied van import en export naar Brazilië. Wij dragen de zorg dat uw vracht wordt voorzien van de benodigde documenten zodat een transport naar Brazilië geen tijdverlies oploopt.

  • Time Definite Services 24/48/72
  • Centrale ligging tussen Schiphol Amsterdam Airport en Düsseldorf Airport
  • Eigen customs afdeling, voor afhandeling douane zaken
  • Erkende luchtvrachtagent, AEO-F gecertificeerd en IATA Member
  • Warehousing en Value Added services
  • Ook voor import vanuit Brazilië

 

Transport naar Brazilië snel en betrouwbaar

Laden luchtvracht naar Brazilië

Wilt u gebruik maken van de kansen die de Braziliaanse markt u kan bieden? TTS TransAir zorgt dat u de gemaakte afspraken met afnemers in Brazilië na kunt komen. Wij nemen het proces voor u uit handen, zodat u zich kan richten op de groei van uw onderneming. Doordat wij AEO-F gecertificeerd en ‘erkende luchtvrachtagent’ zijn, kunt u rekenen op snelle afhandeling bij de douane. Onze IATA lidmaatschap zorgt ervoor dat wij rechtstreeks boeken bij de luchtvaartmaatschappijen. Hierdoor heeft u de garantie op scherpe luchtvrachttarieven en korte communicatielijnen. Ook voor al uw transporten vanuit Brazilië is TTS TransAir de logistieke partner. Luchtvracht Brazilië kent geen geheimen voor ons.

Contact

Één telefoontje is al genoeg om het proces in gang te zetten. Dus heeft uw goederen transport naar of vanaf Brazilië nodig? Wacht dan niet en neem telefonisch contact met ons op. Wij zullen u dan direct voorzien van de mogelijkheden en prijsopgave, zodat u direct weet waar u aan toe bent. U kunt ook ons contactformulier invullen. U krijgt dan binnen enkele uren een offerte op maat van ons binnen.


Worldwide Air Freight Specialists

Meer weten over TTS TransAir? Of bent u benieuwd wat uw luchtvrachtzending zou kosten? Wilt u weten hoe snel uw zending in bijvoorbeeld China kan zijn? Of heeft u een andere vraag? Neem contact met ons op en we beloven dat we u niet teleur gaan stellen. Online een offerte aanvragen kan natuurlijk ook!