Luchtvracht Chili

De luchtvracht specialist voor uw goederen naar Chili

Bij het importeren en exporteren van goederen komt veel kijken. Bij een transport naar Chili dient er niet alleen vervoer geregeld te worden, ook dient er met alle invoer en uitvoer regels rekening gehouden te worden. Dit is niet voor iedereen dagelijks werk. Wanneer u TTS TransAir  als uw luchtvracht expediteur kiest, geeft u niet alleen uw daadwerkelijke transport zorgen uit handen, ook alle zaken zoals de benodigde douane documenten regelen wij voor u. Luchtvracht van of naar Chili is voor u nog nooit zo gemakkelijk geweest. Betrouwbaar en snel u transport in Chili of vanuit Chili naar Nederland, TTS TransAir regelt het!Chili Luchtvracht transport

  • Onze douane afdeling regelt de douane afhandeling
  • AEO-F gecertificeerd, “erkende luchtvrachtagent” en IATA Member
  • Time Definite Services: 24 / 48 / 72 uur naar Chili
  • Value Added Services
  • Ook voor transport vanuit Chili

 

Breidt u markt uit met transport naar Chili

Laden luchtvracht naar Brazilië

Liggen er voor u kansen op de Chileense markt? Het regelen van transport moet hiervoor geen sta in de weg zijn. Met slechts één telefoontje kunt u het gehele transport traject naar Chili al in gang zetten. Wij regelen dan het gehele transport met voor- en na transport.

Wij zijn AEO-F gecertificeerd en ‘erkende luchtvrachtagent’, hierdoor kunt u gebruik maken van onze snellere afhandeling bij de douane. Ook zijn wij IATA lid waardoor wij rechtstreeks kunnen boeken bij de luchtvaartmaatschappijen.  Daarnaast beschikken wij over een wereldwijd agenten netwerk, wij kunnen dan ook uw goederen leveren in Chili waar u wilt. Ook wanneer u goederen wilt importeren vanuit Chili kunnen wij u gehele transport regelen.

 

Contact

Benieuwd naar de mogelijkheden voor Transport naar Chili? U kunt ons contactformulier invullen, binnen enkele uren ontvangt u dan van ons een offerte op maat. Wilt u liever direct de mogelijkheden horen voor uw transport van of naar Chili. Onze medewerkers staan u graag telefonisch te woord. U krijgt dat direct te horen wat wij voor u kunnen betekenen.


Worldwide Air Freight Specialists

Meer weten over TTS TransAir? Of bent u benieuwd wat uw luchtvrachtzending zou kosten? Wilt u weten hoe snel uw zending in bijvoorbeeld China kan zijn? Of heeft u een andere vraag? Neem contact met ons op en we beloven dat we u niet teleur gaan stellen. Online een offerte aanvragen kan natuurlijk ook!