Over TTS TransAir – Worldwide Air Freight

TTS TransAir – Worldwide Air Freight is een geregistreerde handelsnaam en business unit van TTS Quality Logistics B.V.. TTS TransAir biedt wereldwijde luchtvracht diensten aan. Van kleine zending tot grote projecten, allemaal onder het motto: Afspraak = Afspraak. TTS TransAir is gevestigd in Hengelo– Nederland, centraal gelegen tussen de vliegvelden Schiphol Airport (AMS) en Dusseldorf Airport (DUS).

Jong, maar zeker niet onervaren

Na een lange voorbereidingstijd heeft TTS TransAir in 2016 het levenslicht gezien. Het was een logische vervolgstap op de dienstverlening van het moederbedrijf TTS Quality Logistics. Als logistiek dienstverlener met vele specialismen was luchtvracht nog een ontbrekende tak. Door het selecteren van de juiste mensen met veel kennis van- en ervaring met luchtvracht heeft TTS TransAir vorm gekregen. Als we iets doen bij TTS dan doen we dat het liefste in 1 keer goed.

Luchtvrachtexpediteur kan iedereen zich noemen, maar om te bewijzen dat wij kennis van zaken hebben is besloten om al het mogelijke te doen om dit ook overtuigend aan te tonen. Dit heeft geresulteerd in de volgende certificeringen, statussen, lidmaatschappen en vergunningen:

  • AEOS & AEOC vergunning (Voorheen AEO-F – Authorised Economic Operator)
  • Erkend Luchtvrachtagent status door de Koninklijke Marechaussee
  • IATA (International Air Transport Association) member
  • ACN lidmaatschap (Air Cargo Netherlands)
  • ISO9001 gecertificeerd
  • Lidmaatschap van diverse (Lucht)vrachtnetwerken, waardoor een wereldwijd dekkend netwerk ontstaan is van (luchtvracht)agenten. Van de Filipijnen tot aan Canada, lokaal hebben we overal een vertegenwoordiging.

Maar het belangrijkste blijft natuurlijk dat u als klant tevreden bent. We zijn snel met een heldere offerte, u spreekt met vaste contactpersonen en met ervaren luchtvracht specialisten. Door onze eigen in-house Douane afdeling kunnen we ook elk vraagstuk op gebied van Douane en Export documentatie aan.

Over TTS Quality Logistics

TTS Quality Logistics is een middelgrote logistieke dienstverlener die snel groeiende is. De hoge kwaliteit van de dienstverlening is vanaf 1986 in het DNA van TTS verweven. Duurzame en goede relaties met zowel leverancier als klanten is een belangrijk aspect in het handelen van TTS. Binnen TTS Quality Logistics kennen we 3 specialismen:

  • TRANSPORT
  • WAREHOUSING
  • CUSTOMS

TTS TransUrgent

Naast TTS TransAir is ook TTS TransUrgent onderdeel van TTS Quality Logistics. TTS TransUrgent is een koeriersdienst voor spoedtransporten van zendingen tot 10 Europallets binnen Europa. Binnen enkele uren kan TransUrgent in geheel Europa uw zending laden in een sneltransporter. Uw zending wordt geheel dedicated en tegen een zeer scherp tarief vervoerd door geheel Europa. Deze dienstverlening sluit goed aan op de luchtvrachtafdeling. Kijk eens op www.transurgent.com voor meer informatie over deze koeriersdienst.

Meer weten? Neem contact op met een van de luchtvracht specialisten.


Worldwide Air Freight Specialists

Meer weten over TTS TransAir? Of bent u benieuwd wat uw luchtvrachtzending zou kosten? Wilt u weten hoe snel uw zending in bijvoorbeeld China kan zijn? Of heeft u een andere vraag? Neem contact met ons op en we beloven dat we u niet teleur gaan stellen. Online een offerte aanvragen kan natuurlijk ook!